2777
2789
عنوان

عذاب وجدان داره خفه ام میکنه

739 بازدید | 27 پست

سلام   دوستان  

امتحان  این  ترم  شاگردهام  افتضاح  بوده  و  بالا  ۵۰  در صد  تقلب  و مشخص  بود  نخوندند ...

خیلی  تلاش  کردم  درس  بخونند  ..با  محبت  با  خواهش  و  حتی  تهدید  که  نخونید  قبول  نمیشید  اما  اصلا  براشون  مهم  نبود  و نیست  ... 

پیش  خودم  فکر  کردم  گفتم  این  ترم  نمره  های  پایان ترم  شونو  بفرستم  گروه  و  ببینند که  جدی  هستم و  شاید  از  ترم  بعد  در  کنار  حضور  درس  بخونند  

دیشب  فرستادم  گروه  و  اکثر  کلاس  هام بالا ۵۰  درصد  قبول  نشدند  ..  

الان  عذاب  وجدان  گرفتم  شاید  کارم  درست  نبود  و  نباید  این کار  رو  میکردم 

پاک  هم  نمیشه  

کارم  خیلی  اشتباه  بود؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همه تقلب میکنن از دانش اموز اول ابتدایی تا دانشجو بله بنظر من این کارو نمیکردید بهتر بود

نه  یه  سری  از  دانش  آموزهام  اصلا  اهل  تقلب  نیستند  

از برگه میشه  تشخیص داد

امسال چقدر سخت شده هم واسه شما هم دانش آموزان هو خونواده ها

خیلی  خیلی    

من  قشنگ تشخیص  میدم  کدوم  دانش  آموز  اصلا  درس  نمیخونه  

واقعا  چند  روزی  درگیر  بودم و  حال  ام  خوب نبود  تا  نمره رو  وارد کنم   

آره ولی  عذاب  وجدان  گرفتم

داخل همون گروه اعلام کنید که هرکسی دوست داشته باشه میشه امتحان مجدد بده یا مثلا کسایی که پایان ترم نمره خوبی بگیرند درصد این نمره ناچیز میشه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

دبیرستان یا دانشگاه؟ 

اگه دبیرستانه پاس میکردی بره درسای چرت و پرت به درد نخورو 

ولی اگه دانشگاه خوب کاری کردی یه مشت بیسواد تحویل جامعه دادن هنر نیست 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
کار اشتباهي نکرديد. همه معلمها بايد مثل شما عمل کنند. واقعا مدرک بدون سواد ضرر بزرگي براي جامعه است

آره   ولی  نمیدونم  چرا  از  دیروز  تا  حالا حال  ام  بده  

یه  سری  بخدا  رو  برگه ۳    ۴   هم  نمیشند و  گفتم  به  ۷   ۸   میرسونم  شاید  ترم بعد  به  خودشون  بیان  و جبران  کنند 

آره   ولی  نمیدونم  چرا  از  دیروز  تا  حالا حال  ام  ب ...

واقعا کار درستي کرديد. خب يعني 4 و 5 و قبولي بديد خوبه؟ 

تو دانشگاه هم همين کار رو ميکنند يه عده بي سواد مدرک ميگيرند بعد کار خوب هم ميخوان

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
داخل همون گروه اعلام کنید که هرکسی دوست داشته باشه میشه امتحان مجدد بده یا مثلا کسایی که پایان ترم ن ...

امتحان پایان  ترم  شون  بود  متاسفانه  

اکثرا  کسانی  قبول  نشدند  که  کلاس  حضور و  فعالیت نداشتند