2777
2789
عنوان

بالا اوردن شیر پنیری نوزاد

45870 بازدید | 46 پست

سلام.پسرم سه ماهشه اکثراوقات  بعد از شیر خوردن با آروغ وبعد از آروغ بصورت پنیری شیر بالا میاره ،کسی بوده بچش اینطور باشه علتش چیه؟لطفا راهنمایی کنید 

من بچه ام دنیا نیومده ولی مگه عادی نیست؟ مگه بعد شیر دادن پشتش نمی زنین نا پنیر بده؟

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

شیررزیادی خورده و یعنی شیر هضم شده نشانه خوبیه

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه ام دنیا نیومده ولی مگه عادی نیست؟ مگه بعد شیر دادن پشتش نمی زنین نا پنیر بده؟

گلم بچه مگه دستگاه پنیر سازیه که بزنیم پشتش پنیر بده بیرون.گاهی که زیاد شیر بخورن یا آروغ نزنن یا ریفلاکس داشته باشن ممکنه شیر تکه ای برگردونن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

دختر من رقلاکس داره بردمش متخصص کپسول امپرازول داده بهش خیلی بهتر شده پنیری که نمیاره ولی شیر بالا میاره فرش .موکت لباس .پتو هیچی نمیز برام نزاشته 

یکسره هم دستاشو میخوره فک کنم میخاد دندون در بیاره نمیدونم باز

خیلی تو شیر خوردن اذیت میکنه

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
گلم بچه مگه دستگاه پنیر سازیه که بزنیم پشتش پنیر بده بیرون.گاهی که زیاد شیر بخورن یا آروغ نزنن یا ری ...

مرسی بهم گفتید واقعا نمیدونستم دو ماه بیشتر زمان ندارم یاد بگیرم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
مرسی بهم گفتید واقعا نمیدونستم دو ماه بیشتر زمان ندارم یاد بگیرم

عزیزم😍ایشالا به سلامتی.سعی کن زیاد در زمینه ی نگهداری از نوزاد مطلب بخونی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲