امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نترس کمی رفلاکس داره ، پسرم منو که بیجاره کرده بود انقدر بالا میاورد ، دکترم بردم رانیدین کپسول معده داد منم زیر بار دارو نرفتم ، گلاب عرق رازیانه دادم زود خوب شد
دختر من رقلاکس داره بردمش متخصص کپسول امپرازول داده بهش خیلی بهتر شده پنیری که نمیاره ولی شیر بالا میاره فرش .موکت لباس .پتو هیچی نمیز برام نزاشته
یکسره هم دستاشو میخوره فک کنم میخاد دندون در بیاره نمیدونم باز
خیلی تو شیر خوردن اذیت میکنه
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪