2777
2789
عنوان

خانومای رشتی یه لحظه بیایین

458 بازدید | 19 پست

من‌هفته بعد سزارین دارم‌بیمارستان توتونکاران.دکتربیهوشی بهمن قوی پنجه هس خیلی سخت میگیره یکم‌فشارم بالابود‌برام ازمایش نوشت گف فشارت‌میادپایین بهت نامه‌نمیدم جواب ازمایش رو قراره نشون بودم البته جوابش نرمال بود.چیکارکنم نامه بده سخت نگیره

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

انشالله بچتو به سلامتی بغل کنی میدونم جاش نیست ولی حالا که حامله ای میشه برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

البته من‌فشارم‌نمیره بالا دیروزاسترس داشتم شد۱۴ امروز رفتم دوباره گرفتم شد۱۲

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله بچتو به سلامتی بغل کنی میدونم جاش نیست ولی حالا که حامله ای میشه برام دعا کنین عشقم هر چی زو ...

چشم.انشالله ب عشقت برسی

چرا توتونکاران؟ برو اریا یا قائم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

دکترت کیه؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نمیدونم چرا پارس نمیری؟

خب این قیمتش مناسبتره.اگ‌نامه نده مجبورم پارس یا فامیلی برم

دکترت کیه؟ 

دکترطاهره میربلوک

چرا توتونکاران؟ برو اریا یا قائم

دکترم اونجانیس قیمت‌ام برام‌مهمه

نمیدونم چرا پارس نمیری؟

میدونی هزینه سز تو پارس چقده؟؟

جونم ب رشت😘😍😍😍😍😍

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
دکترم اونجانیس قیمت‌ام برام‌مهمه

عزیزم در مورد چیزی که پرسیدی من اطلاعاتی ندارم، ولی اگه سخت گیری میکنن، حتما به صلاحت هست. تعزیف میربلوک رو شنیدم. خودم دو سال پیش بیمارستان اریا و دکتر نوروزی سزارین کردم. همه چی عالی بود. همون موقع یکی اومد توتونکاران ولی راضی نبود. انشالله که برای شما همه چی به خوبی پیش بره

میدونی هزینه سز تو پارس چقده؟؟

نه نمیدونم 

زنگ بزنی بپرسی بهت میگن 

من دکترم آرایا رو گفت ۶ تومن ولی رفتم ۴۵۰۰ شد زنگ بزنی میگن نرخ و

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
چشم.انشالله ب عشقت برسی

مرسی عزیزم خوشبخت شی به حق امام رضا

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین