2777
2789
فکر کنم حلقه بهتر باشه البته من‌پسرم‌هنوز ختنه نکردم ۱۵ ماهشه ولی خوب اگه کوچیک حلقه بهتر بازم بپرس

بالای یک سال دیگه نمیتونی حلقه کنیا😣

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من خیلی میترسم خدا کنه زودی جیش کنه راحت بشه طاقت دیدن گریه هاش رو ندارم

نه بابا ترس نداره هرچند منم از دوروز قبلش داشتم دیوونه میشدم ولی خیلی زود تموم شد با حلقه چون عفونت نمیکنه آدم خیالش راحته

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
چرا

چون بخیه کنی دیگه لازم نیست بعد ختنه هی آلتشو بکشیزبیرون ک پوستش نچسبه و ...

بخیه بهتره

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

وای من تجربه تلخی از این موضوع دارم توروخدا هی شعار و ترویج به روشهای قدیمیه عهد بوق ندید تکنولوژی پیشرفت کرده راههای ساده هری هم هست که بچه و مادر اصلا اذیت نشن من ۱۰۰٪ حلقه رو انتخاب میکنم چون بچم بروش سنتی خیییییییلی اذیت شد 😔😔😔

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
نه بابا ترس نداره هرچند منم از دوروز قبلش داشتم دیوونه میشدم ولی خیلی زود تموم شد با حلقه چون عفونت ...

من الان زنگ زدم درمانگاه گفت دکتر باید ببینه اون تشخیص میده حلقه باشه یا سنتی