2777
2789
عنوان

😢😢😢.هیچی

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 48 پست
مرررسی عشقم که مطلب واسم میزاری❤❤❤

خواهش میکنم عزیزدلم ، هر چیزی که به نظرم برای شما کار گشا باشه رو براتون میذارم ، لایق باشم دعاتون هم میکنم

ان شاءالله خدا جوری مشکلاتت رو حل کنه که باورت نشه از اول مشکلی بوده🌹🌹🌹

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👈برآورده شدن هر حاجتی

▪️رفع بیکاری 👈 360 مرتبه یا الله

▪️طلب فرزند شدن 👈 360 مرتبه توحید

▪️ادای قرض 👈 360 مرتبه انا انزلنا

▪️وسعت رزق 👈 360 مرتبه انا انزلنا

▪️طلبکار 👈 360 مرتبه یا حی و یا قیوم

▪️رفع تهمت 👈 360 مرتبه یا الله اعلم

▪️زیارت بزرگ 👈 360 مرتبه ماشاالله

▪️بیرون آمدن از خانه 👈 توکلت علی الله

▪️برکت کشاورزی 👈 360 مرتبه یا رب العالمین

▪️خانه دار شدن 👈 360 مرتبه یا کریم و یا رب

▪️گره در کار آقایان 👈 360 مرتبه یا جواد الائمه

▪️آشنا شدن با قرآن 👈 360 مرتبه یا نور و یا قدوس

▪️پیدا شدن اشیاء گمشده 👈 360 مرتبه نورالله ناظر

▪️رفع اضطراب 👈 360 مرتبه لا حول ولا قوه الا بالله

▪️برکت غذا و پول 👈 360 مرتبه الذی احسن الحسنی

▪️ازدواج جوانان 👈 360 مرتبه یا رئوف و یا رحیم

▪️به راه راست آمدن جوانان 👈 360 مرتبه ایاک نعبد و ایاک نستعین

▪️رفع فقر  👈 360 مرتبه انا انزلنا

▪️شیرین شدن زندگی 👈 360 مرتبه یا عزیز زهرا

▪️کارگشایی 👈 7 مرتبه آیت الکرسی – توحید – مزمل – صلوات

▪️رفع وسوسه 👈 360 مرتبه اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

▪️شفای مریض 👈 360 مرتبه یا من اسمه دواء و ذکره شفا

┄┄┅┅✿🍃❀💜❀🍃✿┅┅┄┄

🍏 @Sib365💯

🍏 @Sib365💯

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

من خیلی بدتر از شمام ولی چکار کنم چاره ای نیس همین الان گریه میکنم انقدر گریه کردم دارم میمیرم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

برات دعا می کنم گلم

شب جمعه ها سوره ی واقعه بخون

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ممنونم عزیزم

خواهش🌹🌹🌹

ان شاءالله خدا مشکلتون رو حل کنه...آمین💚

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

خواص بندهای دعای جوشن کبیر جهت حاجات برای ختم هر کدام از بندهای دعای جوشن کبیر باید 41 روز هر روز 7 بار خوانده شود. بند1: برای زیادی روزی هر روز بخوانید. بند 2: برای رهایی از هر مهلکه ای که نمی توانید ار آن خلاص شوید. بند3:اگر دشمن زیاد دارید در مقابل آن بخوانید. بند 5: برای نزدیکی دل به خدای تبارک وتعالی و انیس و همدم شدن با او. بند6: برای خشوع و تواضع پیدا کردن در مقابل خدای تبارک وتعالی. بند 7: برای کسب روزی حلال. بند 14: برای آرامش کسانی که عصیانگر هستند. بند 16: برای راهای از خوف نکیر ومنکر. بند 19: برای آسان گذاشتن از پل صراط. بند 20: برای حفظ ایمان و از دست ندادن آن. بند 22:برای آسان شدن کارها قبل از اینکه دنبال آن بروید چند روز ذکر کنید. بند23: برای بیداری دل و حال خوش داشتن در عبادات. بند 25: برای حفظ ایمان. بند 26: برای رفع غم و کسی که عاشق بیت اللّه الحرام است.( روزی 26 بار بند 31: اگر می خواهید همیشه در اطاعت و عبادت خدا سر حال باشید و عاشق عبادت شوید یا دیگری را عاشق عبادت کنید به نیت خود یا دیگران بخوانید. بند 33: زبان بند بسیار مهمی است. بند 35: برای عزیز شدن پیش مردم ،همسر وهمه. بند 38: برای چشم و نظر. بند 41:برای رفع بلا. بند 42: اگر دوست دارید به رحمت خدا نایل شوید. بند 43: اگر از دست معصیت ها خسته شدید و دوست دارید ار آنها خلاص شوید . بند 52: برای رفع ناراحتی اعصاب. بند 56 و57 : اگر به تهمتی دچار شدید این دو بند را بخوانید، تهمت رفع شده و شخص تهمت زن به گرفتاری عجیبی دچار می شود.

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
خواص بندهای دعای جوشن کبیر جهت حاجات برای ختم هر کدام از بندهای دعای جوشن کبیر باید 41 روز هر روز 7 ...

اون بند هایی که به کارتون میاد رو میتونید بخونید  مثلا بند ۱۴ ، ۵۲ و چندتای دیگش رو میتونید به نیت همسرتون بخونید

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
شما چرا؟

هییی از کجا بگم😢

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖