2777
2789
عنوان

لاغری در دوران شیردهی

3539 بازدید | 18 پست

دوستان من تو دوران شیردهی هستم خیلی لاغر شدم بیاین راه حل بدین چیکار کنم دارم افسردگی میگیرم اگه داروی هم هست که تو دوران شیر دهی مشکلی نداره بگین قدم ۱۶۱ وزنم ۴۰ کیلو هستش😭😭😭  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبحالت حالامن چاق شدم انقد غصه میخورم که نگو

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
من دیگه خجالت می کشم بخوام لباس لختی بپوشم جلو شوهرم😔😔😔

هرشب برنج بخور. سیب زمینی. ماکارانی بخور. بدبختی کرونا هم هست آدم نمیتونه لاغرکنه ازیک طرف هم شیرمیدم مجبورم حالاحالاهاصبرکنم

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
اشتهاش خیلی کم شده روحیه ام رو ازدست دادم نمیدونم چیکار کنم؟ 

حتما ورزش کن سنگین نه در حد نرمش

اصلا هم نگو اشتها ندارم هر چی هم که خوردی به خودت بگو که چه قدر زیاد خوردم نکنه چاق بشم اینو مدام تکرار کن این قسمت آخر ذهنی هست یعنی مدام تو ذهنت باشه اگر اینو بخوری چاق میشی

حتما ورزش کن سنگین نه در حد نرمش اصلا هم نگو اشتها ندارم هر چی هم که خوردی به خودت بگو که چه قدر زی ...

کل خانواده مون چاق هستن فقط من یکی لاغرم میدونم شوهرم خیلی دوست داره چاق بشم ولی بخاطر اینکه خودم غصه نخورم میگه خوبی😔😔😔

کل خانواده مون چاق هستن فقط من یکی لاغرم میدونم شوهرم خیلی دوست داره چاق بشم ولی بخاطر اینکه خودم غص ...

چاقی یا لاغری در ذهن اتفاق میفته ببین من چاقم تفکراتم همینه که گفتم غذام کمه ولی همون به نظرم خیلی میاد و اینکه همش میگم نکنه چاق بشم

و شما درست نقطه مقابل من هستی سعی کن از باورهای ی آدم چاق استفاده کنی اونوقت براحتی چاق میشی البته اگر مشکل تیرویید و آهن اگر نداری شک نکن که جواب میگیری