2777
2789
عنوان

تعبیر خواب قیچی

2966 بازدید | 5 پست

خواب دیدم دوتا قیچی خریدم یکی بزرگ یکی کوچیک 

و خواهرم اومد ازش استفاده کرد و رفت ولی مال من بود 

این روزا اصلا حال خوشی ندارم خوابای بد میبینم 

مثلا شب قبل خواب دیدم یه مُرده ک میدونم مرده میشناسمش اومد بهم کارت دعوت عروسیم رو داد البته مال دو نفر دیگم دستش بود اما مال من و دوسپسرم رو بمن داد 

اعصابم داغونه فقط میتونم بگم بشدت به حدی ک فکر خودکشی و فرار و کشتن بقیه دارم 

معنی این خواب قیچی چیه خیلی میترسم

قیچی فتنه است که دونفر باهم انجامش بدن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حق من یا من در حق کسی؟ 

هرکی که خواسته چیزی ببره فتنه میکنه به کمک کسی دیگه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بخدا خیلی میترسم میدونم روز مرگم نزدیکه اما خدا داره زجرم میده دیگه خسته شدم 

این چه حرفیه

توکل کن بخدا