2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه به من یاد بدین چطور درست کنم دعاتون میکنم

۴ تا پیمونه آرد رو اول بریز توی قابلمه بدون روغن هی همش بزن. زمانی که رنگش عوض شد روش روغن حیوانی بریز. به اندازه ۲ دقیقه هم بزن. 

از قبل این کارها ۳ تا پیمونه شکر (البته من با ۱ پیمونه شکر درست می کنم) رو با ۳ تا پیمونه آب جوش و ۳ پیمونه گلاب و زعفران قاطی کن. 

وقتی آرد سرخ شد محلول شکر رو بریز روی آرد. و هم بزن. اگه آبش کم بود می تونی اضافه کنی تا به غلظت مورد علاقت برسه

با کره هم عالیه. ولی برای زایمان و سقط میگن روغن حیوانی بخورین

من اینجوری درست میکنم 

ارد و با کره یا روغن حیونی یکم تفت میدم در حد ده پونزده دقیقه بعد یکم اب سرد و نبات و زعفرون بهش میزنم درشو میذارم تا جا بیوفته 

ولی جااای دیگه بهش ادویه های خاص میزنن یا زرد چوبه 

من اخر سر روش دارچین میپاشم 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
۴ تا پیمونه آرد رو اول بریز توی قابلمه بدون روغن هی همش بزن. زمانی که رنگش عوض شد روش روغن حیوانی بر ...

یبار دکتر زنان بهم گفت بجا زعفرون زردچوبه بزن زود زخمای رحمت  و خوب کنه ولی من خوشم نیومد یه جوری بود طعمش

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

کاچی هرچی کره اش بیشترباشه بهتره مثلا۲قالب ۱۰۰گرمی کره رومیندازی توقابلمه کوچیک میزاریش روشعله بعد۲قاشق اردبهش اضافه میکنی همش میزنی مرتب بعدتوش نبات یاعسل میریزی ب اندازه بعد۲قاشقم بزرک اسیاب شده توش میریزی بایکم زردچوبه ویکمم زیره بعد۲لیوان اب میریزی توش زیرشوکم میکنی بعدهرچنددیقه ی بارهمش میزنی ک ته نگیره تاسفت بشه بعدش نوش جان میکنی😋میتونی توش چهارمغزم بریزی ک مقوی تربشه.واینکه میتونی کره بیشتری توش بریزی.من همیشه کره محلی ازلبنیات میگیرم ودرس میکنم

یبار دکتر زنان بهم گفت بجا زعفرون زردچوبه بزن زود زخمای رحمت  و خوب کنه ولی من خوشم نیومد یه جو ...

اره زعفرون اصلاخوب نیس هورمون های زنانه روبهم میریزه من طرزتهیه ایشوگفتم بالا