2777
2789

سلام دوستانی که تو تاپیکم بودن بیان اینجا لطفا  

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مزاحم تلفنی داشتم مدام تو واتساپ پیام میداد اول فکر کردم دوستمه چون گاهی سربه سرم میذاره

یه چیزایی میگفت که من اول گفتم یکی داره سربه سرم میذاره

مثلا میگفت کجا میری خرید

کجا میشینی ،یکی از اقوام ما فوت شده بود هفته پیش میگفت فردا میریم بهشت زهرا...واین چیزا 

بعد که برگشت گفت زود باش ویس بده تا مطمئن بشم خودتی

فردا جوابمو بده البته اگه سالم موندی تا فردا ،امشب جمعه اس ببخشیدا

دیگه جوابشو ندادم 

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

اینو کپی کردم برای دوستانی که درجریان نبودن دوست داشتین برین تاپیک قبلی گفتم

خب اخر نتونستی جرش بدی طرفو

یه کارایی کرده همسرم 

ولی چون طرف خیلی میشناخته مارو انگار ومیدونسته به راحتی میتونه همسرم پیداش کنه

هم گوشی نو گرفته هم خط نو و به غیر از من هم باهیچ کس تماس نگرفته 

به ما که نمیگه منتظره شلوغ شه بگه😭

نه 

شکایت نامه و گزارش رد کردیم رفته 

ولی خدا کنه پیدا بشه و بفهمیم کیه چون از ده روز پیش خط و هم خاموش کرده

دیگه پیامت نداد؟

تا دو روز بعد اون جریان که همسرم پشت تلفن فحش داد چرا همش زنگ میزد ولی چون بلاک بود پیامکش میومد بعد ازاون نه دیگه