2777
2789
عنوان

خانواده مهربون اما سطح پایین

172 بازدید | 13 پست

من اینجوری ام .

خانواده همسرم انسانها شریفی هستن و واقعا مهربون . اما ب لحاظ تحصیلی و مالی از ما خیلی پایین ترن . نه اینکه بگم پشیمون یا ناراحتم ولی گاهی حس خوبی ندارم بینشون . شما اینجوری هستین ؟ چجور کنار اومدین ؟ 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا یه خواستگار با این شرایطی که گفتی واسه خواهرم اومده نمیدونه چی جواب بده

من ناراضی نیستم . اگر مهربونن خوبه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
خودتو بالاتر از دیگران ندون ارزش آدما به پول نیست من اگه جات بودم کلی خداروشکر میکردم که مهربونن

حق با شماست عزیزم