2777
2789
عنوان

خسته شدم.اههههههه😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم حس میکنم غیرممکنه هزاران بار بیبی چک منفی دیدم هرماه گفتم دیگه شدنیه ولی نشد امیدم از ...

ببین تو اقدامت رو بکن و رها کن

اصلا نه بیبی چک بذار نه چیزی

رها کن تا انرژی مثبت داشته باشی

ببین تو اقدامت رو بکن و رها کن اصلا نه بیبی چک بذار نه چیزی رها کن تا انرژی مثبت داشته باشی

اره دیگه میخوام بیخیال شم درس بخونم

انقد داروی هورمونی ب خوردم دادن کلافه شدم

سلام خوبی عزیزم من میتونم کمکت کنم اگر بخوای

خداروشکر تاالان برا هرکی چله سوره طه به نیت ازدواج برداشتم نتیجه گرفته برای خانومایی که قصد بارداری دارن و هنوز باردار نشدن چله سوره مریم برداشتم و خداروهزاران بار شکر خدا بهشون بچه داده اگر بخوای برات چله بردارم اسمتو اسم مادرت بگو به نیتت میخونم انشالله انشالله باردار میشی به حق حضرت مریم

هزینه چله ۲۰۰ هزار تومنه اگر خدایی ناکرده نتیجه نگرفتین پس داده میشن اما مطمئنم به امید خدا نتیجه میگیرین چون اولین نفر نیستین..این چله بهتر از هزاران دکتر معجزه میکنه

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔
مامانم دو سال پریود نمی شد و با اینکه پریود نمی شد منو ناخواسته باردار شد🤣 امیدت به خدا باشه عزیزم

سلام عزیزم.چندوقت پیش که من گفتم ۳ماهه پریود نشدم و بیبی چکم منفیه شما گفتین مادرم ۲سال پریود نشدن و فهمیدن باردارن.منم چندروز بعد از این تاپیک ازمایش دادم و مثبت بود😍

الان یاد حرفت افتادم و اینکه تو اون لحظه چقد بهم امید دادی

خواستم ازت تشکر کنم که انقد انرژی مثبت بهم منتقل کردی😘😘😘

سلام عزیزم.چندوقت پیش که من گفتم ۳ماهه پریود نشدم و بیبی چکم منفیه شما گفتین مادرم ۲سال پریود نشدن و ...

وای عزیزم چقدر پیامت قشنگ بود 😍😍😍

خیلی خوشحال شدم خیلی انشالله که به زودی و به سلامتی فندق کوچولو رو بغل میکنی 😍😍😍😍😍😍😍😍

خیلی خوشحال شدم ک گفتی از حرفام امید گرفتی خداروشکر میکنم

وای عزیزم چقدر پیامت قشنگ بود 😍😍😍 خیلی خوشحال شدم خیلی انشالله که به زودی و به سلامتی فندق کوچول ...

مرسی عزیزم

واقعا گفتن حرفای قشنگ هیچ خرجی نداره ولی خیلی کم پیش میاد کسی انقد امیدوارت کنه😊