2777
2789

من خیلی خسته ام هرچی لباس میپوشم همش داره یواش یواش برام تنگ میشه از بعد عقدم بیست سی کیلو اضافه کردم دیگه میخوام ازین لیمومی یا غفاری دایت رژیم بگیرم بنظرتون کدومشون بهترن چون هر کدوم توی بلاگرا تیم دارن و همه اشونم راضین

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید

سلام با اجازه استاتر 

عقدیا و نامزدیا بپاچین تایپکم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5692772/عقد-کرده-ها-و-نامزد-کرده-ها-بپاچین-تو-تایپک-دورهمیبیا-تو-خوش-میگذره

لطفا امضامو بخون👇🏻🌈سلام☺️من @عروس_کوچولو_هستم🍂عاشق همسرمم👸🏻🤴🏼قراره عید عروسی کنم👰🏻من همیشه انرژی دارم⚡خیلی شیطون و پایه ام🤪تو امضایه هر کی ببینم صلوات یا دعا بخواد با خوبی براش دعا میکنم😌🌸با همه نی نی سایتیا مهربونم همتونو آبجی صدا میکنم🥂#منم_عروس_میشم   میشه واسه زودتر رفتن سر خونه زندگیم و زودتر عروس شدنم یه صلوات بفرستی آجی؟  مرسی🌿❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل بایپس مردم و خودمو راحت کردم عقلانی ترین تصمیم زندگیم 

چند دادی؟کی کردی؟

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
عزیزم ورزش کن کالری شماری کن عالیههه  من دارم انجام میدم خیلی هم خوب نتیجه گرفتم

من اصن چیزی نمیخورم زیاد مشکلم خونه نشینیمه

نه کم بخور که از پا بیفتی نه زیاد بخور که چاق بشی ورزشم بکن به همین راحتی

سخته سخته هیچ اراده ای ندارم😭

چند کیلویی

نمیدونم خیلی وقته خودمو وزن نکردم اما فک کنم ۱۱۵ یا ۱۲۰

سخته سخته هیچ اراده ای ندارم😭

عزیزم به خودت بگو تو هنوز جووونیی تو چی کم داری چرا زود جا میزنی به فکر خودت باش چاقی خیلیی بده هزارتا درد و مرض داره برو یه رژیم درست حسابی بکیر که سخت هم نباشه خسته بشی راحت وزنتو کم میکنی فقط یکم اراده میخواد تو میتونی بهترین باشی 

روزی نیم ساعت پیاده روی که کاری نداره اگه نمیری بیرونم تو همین خونت راه برو مطمئن باش تو بهترینی و با یکم اراده میتونی وزنتو بیاری پایین