2777
2789
عنوان

مشاور قبل از ازدواج

194 بازدید | 28 پست

سلام به نظرتون مشاور قبل از ازدواج واجبه؟

مامانم میگن برو بابام میگن نیاز نیس... از کجا بفهمم طرف مقابل دروغ میگه چطور امتحانش کنم..لطفا اگه بلدید بگین🌷🌷🌷ممنون

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

من بابام همیشه میگ ازدواج مث ی هندونه سربستس تا برشش ندی یا واردش نشی نمیدونی چی از کار در میاد

ولی اگ استرس داری برو. مشاوره

من ب حرف بابام اعتماد کردم تو. نگاه اول متوجه شد. همسرم چجور آدمیه واقعا هم همونی بود ک میگفت😍

ممنونم خدا جون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو،بهت درخواست دوستی میدم قبول کن تا اطلاعاتی که در اختیار دارم بهت بدم استفاده کنی 😊

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤

وای عزیزم اشتباه منو نکن،من روز خواستگاری حتی صدای همسرمو ضبط کزدم دوجلسه۴۰ دقیقه ای حرف زدیم و...بعد گفتم مشاوره هم بریم بعد ،مامانم نزاشت پدرمم فوت شده وبعد عقد زد زیر همه چی یه سر برو به تاپیک حالم بده و...من میفهمی توچیا دروغ گفت،مثلا من مانتویی دلم میخواست باشم مامانم نزاشت بعد روز خواستگاری بهش گفتم من مامانم رو نمیتونم تغییر بدم ولی میخوام بعد ازدواج مانتویی باشم وآرایش و....بعد قبول کرد بعد ازدواج زد زیرش گفت من مثلا فکر کردم گفتی تو خونه مهمون بیاد وگفت اصلا دلم نمیخواد دلم خواست دروغ بگم الان زنمی میخوام اینطور باشی ودرسم نزاشت بخونم کار واینا که بماند حتی یه مو نزاشت تو ۳ سال زندگی باهاش رنگ کنم الان ۱۰ روزه خونه پدریمم بعد ۳ سال طندگی ۲۰ سالمه ولی ازبس تو زندگیم فشار روم بود که کلی مریض شدم انواع مریضی های معده رو گرفتم الانم میخوام جدا شم

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
حتما برو،بهت درخواست دوستی میدم قبول کن تا اطلاعاتی که در اختیار دارم بهت بدم استفاده کنی 😊

ممنون باشه❤

من بابام همیشه میگ ازدواج مث ی هندونه سربستس تا برشش ندی یا واردش نشی نمیدونی چی از کار در میاد ولی ...

https://s16.picofile.com/file/8420397450/Screenshot_۲۰۲۱۰۱۰۶_۲۲۳۴۱۴_Gallery.jpg

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
وای حتما بروووووووووووو حتما اصلا فکر نکن من تو ازدواج اولم نرفتم الان رفتم خیلی خوب بود همه چیو گفت ...

ایرادهامون رو هم به طرف مقابل میگه چطوریه؟

عزیزم ازدواج اصلا هندونه سر بسته نیست من چون اعصابم یکم ضعیفه وحوصله تایپم ندارم ولی اگه تو تل بهم پیام بدی برات ویس میزارم چیا بهش بگی تا دروغاش مشخص بشه

به منم بگو شاید برای ازدواج بعدیم بدردم خورد

به منم بگو شاید برای ازدواج بعدیم بدردم خورد

چشم

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤
وای حتما بروووووووووووو حتما اصلا فکر نکن من تو ازدواج اولم نرفتم الان رفتم خیلی خوب بود همه چیو گفت ...

ازدواج دوم کردی گلم؟