بنده باز هم به احترام شما توضیح میدم.شما هم محترم هستین ولی اسلام این سایت وقانون کشور مشخصه وبه تفس ...
قوانین سایتو تو پست قبلی حل کردم و گفتم نی نی یار گفته مشکلی نیست
هیچوقتم ندیدم کسی که دین خونده و اینابگه فمینیست نباشید
اینا رو هم بگید با احترام من فمینیست میمونم و امضامم همینه که هست
حرفامم همونه که میزنم
تمام
مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی
قوانین سایتو تو پست قبلی حل کردم و گفتم نی نی یار گفته مشکلی نیست هیچوقتم ندیدم کسی که دین خونده و ...
الان ببینید که یکی داره میگه.اینکه فمینیسم به اسم برابری با مهریه ونفقه واجرت المثل ودیه وارث وفرزند اوری زاویه داره که دیگه حرف من نیستش.یه چیز واضح ومبرهنه.روسپی گری وسقط جنین هم که الان تو این کشورهای اروپایی مخصوصا اروپای غربی کاملا ازاد ورایجه.شما تو تفکرات شخصیت ازادی.ولی تو ترویجش تو سایت یه جایی که تحت نظارت قوانین دینی هستش وبیای مکتبی که باهاش در تعارض هستش رو ترویج کنید خیر.ازاد نیستید
الان ببینید که یکی داره میگه.اینکه فمینیسم به اسم برابری با مهریه ونفقه واجرت المثل ودیه وارث وفرزن ...
من ترویج نکردم
من فقط تو امضام زدم همین
عوضشم نمیکنم
قوانین و مقررات سایتم این شاملش نمیشه
مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی