2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ٢٧ سالمه ولي بخاطر پوستم شاداب نيست صورتم😔 شايد بيشتر بهم بخوره منافذ دارم و چربه

ببین منم پوستم چرب دوهفته است رفتم دکتر پوست نزدیک ۵۰۰ خرج کردم تا الان خیلی خوب شده

من 20.21 میگن 16 17 میخوره بهم .ولی با ارایش سنم میره بالا.یه بارم دانشجو بودم فکر کنم ترم 2 بودم .رفتم یه جا کارت سلامت بگیرم برا کلاس ارایشگری که میرفتم.یه شلوار و مانتو ساده پوشیده بودم با شال بدون ارایش موهامم داخل بود .اون طرف گفت چندمی؟گفتم جان؟گفت چندمی؟گفتم یعنی چی چندمم؟گفت کلاس چندمیییی؟گفتم دانشجوام😐یه بارم تو تاکسی نشسته بودم اون موقع 19 سالم بود فکر کنم.بازم بدون ارایش بودم .یه خانومه کنارم بود باهام صحبت میکرد.بعد گفت 15 16 سالته دیکه؟کفتم نه 19 سالمه😐تمام این لحظه ها از درون خر ذوق میشدم😂کلا بدون ارایش سنم میره پایین.ارایش میکنم سنم میاد بالا😀

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)