سلام خانمای گل اگر ک تایپایک قبلمو بخونید متوجه میشید ک ناراحتیم تااندازه هست.(ک برادرشوهرم سهم زمینای مارو از پدرشوهرم گرفت.و شوهرم تو سخت ترین شرایط قرار گرفت و جاریمم طی یه مسائل پوچی تهمت زد بهم ک من بی احترامی به مادر فوت شدش کردم.ک استغفرالله من اینکارو نکردم)و خلاصه ارتباطامون قطع شد چند ماه پیش خواهرشوهرام خواستن بیان خونمون ولی درو باز کردیم تا اونا هم هستن .مادقمون اومد ولی به احترام چیزی نگفتیم .بماند که درمورد زمینا هیچ چیزی نگفت ک شوهرم اروم شه .از همه بدتر جاریم اومد یه چایی بزور خورد .بشقاب میوه و شرینیشم دست نزد و به شکل کاملا عقده ای بازی طلاهاشو با ایما اشاره نشون میداد ک شوهرم متوجه شد .حتی شنیدم که تولد بچش بخاطر کرونا کیکشونم اورده بود جلو در بقیه ..و ما باهیچ کدوم از خانواده همسرم ارتباطی نداریم.حالا دامادشون به عنوان بزرگتر میخواد مارو ببره خونشون دیشب شوهرم گوشیامونو خاموش کرد از خونه زدیم بیرون ک خونه باشیم دنبالمون بیاد شوهرمیگه.حقمو خوردن دلم نمیخواد باهاشون رفتو امد کنم.
و منم اصلا دلم نمیخواد 😩جاریمو ببینم فقط کارش اذیتو حسادته نمیخوام برگردم به قرصام .چیکار کنم .
فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
توکان به خدا باشه و صبرت رو زیاد کن که مریض نشی عزیزم
بخدا دکترو مشاورم برام کاری کرد قطهپع ارتباط کردم وقران خودن تا نجات پیدا کردم
عزیزم قطع ارتباط . بهترین کاره با همچین اشخاصی. به شوهر خواهرشوهرتم شوهرت بگه هیچ جووووره تمایل به د ...
کلا شوهرم دیگه دوسنداره با هیچ کدومشون ارتباط حتی تلفنی بگیره ولی ایت دامادشون خیلی گیر داده🤦♀️
تا نخواین نمیشه که مگه بیخودیه بگید با احترام به شما بزرگ ترا که میخایید کدورت نباشه صد سالم پامونو انجا نمیزاریم والا 😒😒حق زندگی شمارو راحت کشیدن بالا حالا اومدن اشتیم کنن ماعم مورد مشابه داریم تلاش کنید خوشبختی بیشتر هرچقد موفق تر باشید خار میشید به چشم اونا رفت امدم نکنید هی ببینیدشون و حرص بخورید
هیچی دیگ قطع رابطه😐کلریشون نداشتهدباشید مگر اینک خاهراش بیان خونتون
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
یه جوری نوشتی فکر کردم دستو پا هاتونو بستن و اسلحه گذاشتن رو سرتون
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
تا نخواین نمیشه که مگه بیخودیه بگید با احترام به شما بزرگ ترا که میخایید کدورت نباشه صد سالم پامونو ...
جالب اینجاس ک من فرداش بخواهرشوهرم گفتم چرا اومدن بهش برخورد گفت مگه میشه نیان اتفاقی نیفتاده🙂گفتم اگر سهم خودتون بود همینطوری میگفتین.