2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اینا 10روز میخوان بیان خونه ما بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 140 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچ وقت بد جواب نمیدم یا مثل خودش با خنده همچین تیکه ای بهش میندازم که دوساعتم تو آب خنک بشینه هنوز صدای جلیز و ولیز میده یا شوهررررم
تقصیر خودمونه: بعضی ها عددی نبودند ما انها را به توان رساندیم!!
بچه ها یعنی به نظر شما خانواده پسر این همه سال زحمت کشیدن ،حالا حق ندارن ده روز خونش بمونن؟خب این بنده خدا ها هم مجبورن،من مامانم اینا به خاطر بازسازی سه ماهه اینجان،همسرم حتی یه لحظه هم ناراحت نبوده از بودنشون

"ایران از امروز وارد یک دوره 30ساله خشکسالی شد با صرفه جوییی در مصرف اب کشاورزی طبیعت و اینده فرزندانمان را نجات دهیم"
به نظر من اصلا سخت نگیر سخت بگیری سخت میگذره بشین واس خودت برنامه ریزی کن که چیکارا کنی فکر کن مادره خودت اومده و انتظار داری که شوهرت باهاشون خوب برخورد کنه توام همون کارو بکن سعی کن از خودت یه خاطره خوب تو ذهنشون بجا بذاری این یه فرصت طلاییه نصیب هر کس نمیشه برخورد الانه تو برای همیشه تو ذهن اونا می مونه و اگه برخوردت خوب باشه این معرکه س
‏10 روز که زیاد نیست فرض کن با هم رفتید مسافرت
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
عزیزم ده روز چیزی نیس بخدا،به خاطر همسرت هم که شده باید تحمل کنی،همسر من الان که مادرم اینا قراره برن خونه خودشون میگه کاش نرن،عادت کرده بودیم بهشون

"ایران از امروز وارد یک دوره 30ساله خشکسالی شد با صرفه جوییی در مصرف اب کشاورزی طبیعت و اینده فرزندانمان را نجات دهیم"