2777
2789
عنوان

استاد طراحیم..

145 بازدید | 10 پست

سلام

یه متن زیبا برا تولداستادم میخوام

خیلی قشنگ باشه هاا چون خیلی مهربون وصمیمیه بامن عین ی رفیق توسختیا پشتم بود.. 

متنی ک درعین صمیمیت یذره رسمی هم باشه  

همین دیگه

مچکرم    

صامته رغم شعَوري بالـ انتهآء... 

تو مثل حاصل کارِ کمال الملکِ نقّاشی

ولی من خط خطی های کج یک آدم ناشی

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبابوود

میدونم🤏😎

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

استاد گرانقدر و ارزشمند

با تبریک سالروز تولدتان در این روز خاص از شما به خاطر صبر و از خود گذشتگی بی حدتان تشکر کنم و صمیمانه بهترین ها را برایتان که به راستی نمونه ی یک استاد واقعی هستید آرزو می نمایم. تولدتان مبارک

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

اساتید خوب بیش تر از آنچه که باید به دیگران آموزش می دهند

آن ها به شاگران خود می آموزند چگونه در زندگی موفق باشند و شما یکی از این اساتید هستید

با آرزوی بهترین ها برای شما و خانواده ی محترمتان

تولدتان مبارک

تقدیم به استاد عزیزم……………….

زبان ما قاصراست از شکر نعمت تولد و حس بودن شما

در روز تولدت سر بر زمین سائیده و از درگاه حضرت حق

نهایت سپاس خود را بجا آورده،و برایت سالهای سال

عمرباعزت و پر برکت خواستاریم.

باشد که بقاء عمرت با عزت و سربلندی و توام با خدمت باشد.