2777
2789
عنوان

قرص تنسی(اورژانسی)بیاییین لطفا

480 بازدید | 10 پست

سلام خدمت دوستان من 11پریودیم رابطه مخافظت نشدم داشتم9ساعت بعدش یه قرص 1/25میلی اورژانسی خوردم 12ساعت بعد یکی دیگه الان 14روزه گذشته ولی پریود نشدم کسی اگه تجربه داره راهنمایم کنه اینم بگم که باید21دی ماه پریود بشم 

معمولا قرص اورژانسی پریود رو بهم میریزه، نگران نباش 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

دیررخوردی اگه پریودات منظمه خطریه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص ممکنه پريود رو عقب بندازه حتي ممکنه بعد از 21 ام هم بشي اگر نگراني برو آزمايش بده الان آزمايش ن ...

بله میدونم بهم میریزه یعنی اگه باردار باشم الان آزمایش بدم نشون میده مگه

توی بروشور دارو نوشته تا5روز هم میشه استفاده کرد😏😏😏

۵روزز نه عزیزم حداکثر ۳روزه هرچی زودتر بخوری بهتره مال شماهم بد موقعی بوده علائم پریود نداری،؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
۵روزز نه عزیزم حداکثر ۳روزه هرچی زودتر بخوری بهتره مال شماهم بد موقعی بوده علائم پریود نداری،؟

بله خودمم میدونم نزدیک تخمک گذاریم بوده چرا دارم خیلی کم

بله خودمم میدونم نزدیک تخمک گذاریم بوده چرا دارم خیلی کم

خب میشی استرست خودش مانعه