2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

67

خوبه بنظرم.. هم اخلاقشون مدل ۶۰/۷۰ قاطیه😃 جدا . دیدم.. خودت چندی؟  دوستای منم ۲۰ ان..اتفافا..همسر۶۷/۶۸ است..میگن خییلی،راضین.. بادرک ... 

االبته بستگی،ب شعور،ودرک اون داره. حالا باهم رفت وامد کنید ببینی چجوریه ..روحیات واخلاقش.

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
بله .بهتر از اینه که با همسن ازدواج کنم و دهنم سرویس شه تا وضعیتش خوبشه .

شمامیخواید همه چی اماده باشه بعد راحت برید

اینکه باهم بسازیم درسته سخته ولی شیرینتره

البته من خودمم شاغلم

من همسنو ب ۱۱ سال ترجیح میدم

چ خبره

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
شمامیخواید همه چی اماده باشه بعد راحت برید اینکه باهم بسازیم درسته سخته ولی شیرینتره البته من خودم ...

من خودم پونزده ساله ازدواج کردم.همه چیز باهم ساختیم .ولی برگردم به گذشته حاضر نیستم انقد سختی تحمل کنم .منم شاغل بودم 

خوبه بنظرم.. هم اخلاقشون مدل ۶۰/۷۰ قاطیه😃 جدا . دیدم.. خودت چندی؟  دوستای منم ۲۰ ان..اتفافا..ه ...

78هستم خودم

خودمم دوست دارم ازم بزرگتر باشه خواستم نظرات شما هم بدونم☺️

78هستم خودم خودمم دوست دارم ازم بزرگتر باشه خواستم نظرات شما هم بدونم☺️

عزیزم. واست دعاکردم.❤ ایشالا ک خوشبخت بشی. بهترین تصمیمو بگیری❤❤

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
ماکه هم سنیم دوتا لج باز یه دنده بچه ☹️☹️شوهر هرچی بزرگتر بهتر پخته تر والاکه

شنیدم هن سن باشه لجبازن بیشتر .راسته پس؟😃😢