2777
2789
عنوان

کسایی ک عمل بینی انجام دادن لطفا

1712 بازدید | 18 پست

کسی هس بیمارستان فاطمه زهرا ،تهران عمل زیبایی بینی انجام داده باشه؟

من اومدم ب هوای دکتر کاظمی ک میگن رفته خارج از کشور ،حالا میگن رئیس بیمارستان دکتر لطیفی هست میخاد عملم کنه

بینیمم گوشتیه 

کسی هس درباره این موضوع راهنماییم کنه ؟خوب بوده؟بنظرتون انجام بدم پیش این دکتر ؟

نینی یک سال و نیمه هم دارم مشکلی نداره براش؟

ممنون

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

من متوجه نشدم ، یهو رفتی بیمارستان عمل کنی ؟

مگه قبلش پیش دکتر نرفتی برای چکاپ و ... 

چطور دکتر خبر نداده که میره خارج ؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
من متوجه نشدم ، یهو رفتی بیمارستان عمل کنی ؟ مگه قبلش پیش دکتر نرفتی برای چکاپ و ...  چطور دک ...

اومدم ویزیت فلن 

عکسا ازمایشا و دکتر بیهوشی رو الان همه رو رفتم گفتن برا کی میخای عمل ؟شوهرم گف هفته اینده 

نمیدونستم رفته خارج اومدم دیدم ، از قمم اومدم نمیدونم چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم ویزیت فلن  عکسا ازمایشا و دکتر بیهوشی رو الان همه رو رفتم گفتن برا کی میخای عمل ؟شوهرم گ ...

تو که میخوای عمل کنی ، تحقیق کن با یه متخصص گوش و حلق و بینیه خوب عمل کنی

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

نمیدونم این دکتری که میگی چجوریه عزیزم اما طبق تجربه شخصی خودم میدونم که دکتر رزیتا جعفری خیلی کارشون خوبه برای عمل بینی

خواستی مشاوره آنلاینم میدن تو سایت زیر میتونی نوبت بگیری سوالی اگه داری یا عکس بینیتو بفرستی نظرشونو بگن بهت

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-رزیتا-جعفری

سلام من دوتا دوستام پیش دکتر کوچک زاده عمل کردن راضی ان منم رفتن نوبتاص پر بود الان فروردین وقت داده برای عمل. هزینشم 16.. هرکی میومد مطبش راضی بود

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
چرا یهویی تو  بیمارستان هزینش چقدره ؟ بعد اصلا کارای دکترو دیدی؟

یهویی گفتن هفته دیگ بیا عمل 

شوهرمم ساده ساده همه کارارو کرد ازمایش و دکتر بیهوشی و دکتر قلب و اکو و... رفتیم 

کاراشم ندیدم ب شوهرم گفتم نمیرم حالا دارم تحقیق میکنم ببینم پیش کی برم 

چیزی درباره بیمارستان حضرت فاطمه میدونی عزیزم؟

سلام منم بچه ام یسال ونیم هستش   شنبه عمل کردم خیلی سخته میتونی بنداز یکم بزرگ‌تر بشه بچه ...

پیش کی عمل کردی ؟

بینیت گوشتی بود ؟مال من گوشتیه نگرانم بد بشه

چقد شد هزینش؟

میرم خونه مامانم میمونم ۲هفته ،اونجا نگهش میدارن

درباره بیمارستان حضرت فاطمه نظرت چیه؟رفتی؟چیزی میدونی؟