2777
2789
عنوان

فایل صوتی مشکوک همسرم با یه زن

218 بازدید | 13 پست

بچه ها یه خانم بهش زنگ همدیگرو اینطوری صدا میکنن ، سلام خوبی ، بزارید کل مکالمه رو بگم اون میگه سلام خوبی شوهرم میگه مرسی تو خوبی زنه میگه من بلیط گرفتم امروز میرم امروز یه سر میای پیشمون شوهرم الکی میگه من بیرون شهرم اومدم شیراز بهت زنگ میزنم زنه میگه برنامت چیه من تا شش ببشتر نیستم به بقبه بچه هام خبر دادم میخام میتونی بیای یا نه میخام بیام وسایلام جمع کنم شوهرمم میگه خبرت میدم بعد زنه میگه باشه قربانت خدافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخواهرشه یامادرشه یازنش یادوست دخترش 

چون ازنظرمن ادم بایه غریبه اینقدرراحت حرف نمیزنه

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!
نظرات بگین 

ضبط مکالمه گذاشتی؟؟؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
یاخواهرشه یامادرشه یازنش یادوست دخترش  چون ازنظرمن ادم بایه غریبه اینقدرراحت حرف نمیزنه

😂😂😂😂😂😂😂 چقدر ساده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍

سوار اسنپ شدم مرده متاهل بود زنش زنگ زد انقدر بد توپید به زنشبعد زنگ زد به دوست دخترش گفت پل کردانیم مشروبارو با بچه ها نخورید منم بیام کلی قربون صدقه اشرعت تف تو ذات اینجور مردا

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 

با اجازه ی اسارتر.

اگه می خواین تا عید لاغر بشین . یه گروه کوچیک دوستانه داریم که کالری شماری میکنیم. 

بچه ها امضامو بخونین. دوست داشتین بیاین😀

قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪