2777
2789

حوصلتون کشید بخونید نگید طولانیه  نهایتا هم نخونید ناراحت نمیشم اشکال نداره حداقل با نوشتنش یکم خالی میشم 

بچه ها با همسایه طبقه بالایمون رفت و آمد داریم هر چن من شاغلم اون بیشتر درخواست کرد واسه تنهایی بچه هامون رفت آمد کنیم

مثلن اون ازم چن بار  لباس گرفت و یه دفه میخاست بره عروسی رفتم براش موهاشو درست کردم 

من قبل از کرونا واسه عروسی های فامیلامون دو سه باری بار ازش لباس مجلسی گرفتم

الان مشکلم اینه که 

هر روز بابت یه چیزی بهم اس ام اس میده- / فلفل دلمه داری میخام تو مرغ بریزم / ماکارونی میخام درست کنم داری یه کوچولو قارچ بهم بدی/ بادمجون داری دو تا بهم بدی سرخ کنم با پسرم ناهار باگوجه بخوریم، سیب زمینی و پیاز گوجه و خیار داری اینو که رکورد زده / یه دفه مهمون دعوت کرد اومد دو بسته قرمه سبزی گرفت  یکم ناراحت شدم مهمون دعوت می کنی چیزی و بپز که موجود داری تو خونه منم بهش گفتم این دوتا  دیگه آخریشه  و منم باید برم سبزی بخرم(  خداییش هم دو بسته آخرش بود)  ولی بعدش اون دوتا قرمه سبزیمو برام آورد.- سوپ میخام بپزم هویج داری

یا به همسرت می گی اگه میاد خونه یه بسته نون برام بگیره گرفته بردم دادمش بهش بدون اینکه پولش و بده

همشو هم بهونش شوهرم نیست که بگیره یا دیر میاد

هفته پیش با پسرم پنجشنبه ای صبح ساعت 8 رفتیم سبزی و شیر بخریم تا خیابون خلوته  یهو متوجه شد در و قفل می کردم منو صدا زد داری می ری بیرون منم گفتم آره چطور برام یه دونه نون بخر ( اومدم بگم نمی رم نونوایی ولی باز عین اسکولا گفتم باشه ، رفتم براش نون تازه خریدم که خانم صبحانه نون تازه بخوره پولشم نداد)

پردمو عوض کردم چوب پرده های قدیمی و گذاشتم تو بالکن بعد میگه نمیخاینش بده به من پولشو میدم بهت منم گفتم در تراس بستس است کلیدش دست شوهرمه.

حتی روشویی توالتمون و عوض کردیم شوهرم گذاشته بود پارکینگ گفت نمیخاینش بدید برا مادرشوهرم گفتم نمی دونم والا از شوهرم باید بپرسم بعدش رفته به شوهرش گفته و اونم به همسرم گفته بود تو رودروایستی گفته بود قابلتونو نداره منم اینو فهمیدم عصبی شدم و خودم رفتم روشور و کابینتش و از پارکینگ آوردم تو بالکن گذاشتم چون قراره ببریم شهرستان واسه سرویس بهداشتی حیاط به درد می خوره ( این درصورتیه که مادر همین خانم دوتا پرده و روتختی برام دوخت اولش گفت نمیخاد پولش وبدی ولی دیدم کامل قیمت داد و پولشو کامل ازم گرفت خودم یکم شوک شدم)دیگه به روی خودم نیاوردم واسه این دوتا.

حالا تو این چن وقته فقط یه دفه یه ظرف کشک برام آورده و یه ظرف ماست چیکده و یه ظرف هم گیلاس منم داخل ظرفاشو پر نبات یا شکلات کردم دادم بهش

حالا هفته پیش تخم مرغ میخاستم بیشتر از حرص اینکه کلی وسیله می گیره گرنه بخدا میپریدم از سرکوچه می گرفتم گفت یهو به سرم زد ازش پرسیدم تخم مرغ داری گفتش یه دونه دارم، به دو روز نکشید بهم گفت اون تخم مرغی که بهت دادم و اگه داری بده تا شیرینی بپزم بردم بهش دادم گفت ببخشیدا چون شوهرم دیر میاد وگرنه میگفتم برام بخره ازت نمی گرفتم

دیگه ناراحت شدم ازش واقعن و اساسی

دو شب پیش تماس واتساپ گرفته می گه داری سه تا تخم مرغ بدی میخام کیک بپزم منم گفتم ندارم تموم شده در صورتی که داشتم

باز دیشب بهم زنگ زده ساعت نه و نیم اینا بیا بالا لوازم آرایشی اوردم وردار بخر برا خودت منم گفتم الانه که همسرم بیاد و بعدش پول ندارم الان گفت باشه آخر ماه حقوقتو گرفتی بهم بده منم گفتم نه نمیخام فعلن واجبم نیست ( میدونم میخاد یه سودی هم به جیب بزنه یه چیزی از وسایلش براش مفت بیفته برا خودش)

اینا رو با جزییات گفتم بماند که چن دفه اومده جاروبرقیمو گرفته، دستگاه فشار سنج، اتوی مو، حتی بند اندازمو که این یکی و ندادم بهش چندشم میشد - داروی استامینوفن برای بچه اش یا مسکن برای خودش- خاک قند و هل و ووو

بچه ها چه طوری خلاص کنم خودمو - یگه حس می کنم منو خر فرض کرده که اینجوری داره سواستفاده می کنه

دروغ بهش بگم حس خوبی ندارم- حتی این حرفامو با عذاب وجدان نوشتم

تازه نصف وسایلی که ازم گرفته رو نگفتم بخدا یه چیزایی ازم میخاد

یکی بیاد منو فحش بده تا بتونم از سرم باز کنم اینو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد عادتش کردی 

دیگه بپیچونش یا تو ازش چنبار چیزی بخوا

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
پردمو عوض کردم چوب پرده های قدیمی و گذاشتم تو بالکن بعد میگه نمیخاینش بده به من پولشو میدم بهت منم گ ...

چه پرروئه😑اگر بار دیگه ازت چیزی خواست قاطع بگو نه ندارم یا اگر گفت برام نون بخر بگو من نونوایی نمیرم

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

خیلی پروش کردی سعی کن هرچی خواست دراختیارش. ندی به قوله شما زن خونه میخاد غذا درست کنه نباید شب قبلش آماده کنه اگه همینجوری پیش بری بدون اختیار خودتم دستش میگیره ادم میاد ثواب کنه کباب میشه منم یدونه اینجوری داشتم شستمش پهنش کردم خودشو جمع کرد والا

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

سلام

تو ارتباطتون یه مقدار زیاده روی شده.

توصیه به دروغ گفتن نمیکنم.

ولی شما هم می تونید پس بگیرید، مثل خودشون.

و یا کلا عذرخواهی کنید.

بگید کمتر خرید میرید، و خودتون لازم دارید.

اگر هم چیزی خواستن مثل خرید نون،وقتی میدید بهشون، بگید انقدر شد هزینه اش...

ببخشید من فعلا همین به ذهنم رسید.

خجالت هم نکشید مثل خودشون باشید.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
وضعشون خوب نیست که از تو میخواد؟

بخدا کلی طلا داره  ولی مستاجره ولی من صاحب خونه ام و من و شوهرم باهم کار می کنیم باز بعدازظهر شوهرم میره سرکار بیرون تو این قرنطینهای تا یازده دوازده شب پلاک موتور و میپوشنه تا بتونیم بدهیهامون و بدیم  اینم بگم پدرشوهرش کلی بهشون میرسه و هر روز تو اتکا خرید می کنن با بن پدرشوهرش 

هرچی ازش گرفتی درقبالش دادی .شما هم برو مثل خودش رفتار کن بااینکه اصلان نیاز نداری اینه خودش باش اخرش ببین باهات چطور رفتار میکنه .هروقت امد گویجه خواست فرداش برو شما خیار بگیر امد پیاز خواست شما فرداش برو سیب زمینی بگیر تخممرغ بگیر .وقتیم میگه داری میری مغازه برام اینو بخر بگو مسیر رام نیست شرمنده خودت ببخشیدا سوار خودت کردی

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏