2777
2789

حرفها و منظورم میفهمه ولی کلا شاید ۱۰تا کلمه بلده که زیاد استفاده نمی کنه اگه اطلاعی دارین ممنون میشم راهنماییم کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن تا سه سالکی زمان هست واسه حرف زدن،بعد ببرید دکتر.

پسر دوستم تا دو سال و نیم فقط میگفت مامان بابا، یهو تو یک ماه به حرف اومد. الان مغز همه رو میخوره.

خیلی باهاش حرف بزنید،اهنگ و کارتون زیاد بذارید

من به قوانین کشور التزام و اهتمام دارم.هیچ مشکلی هم نیست تو کشور. مردم نسبت به شش ماه قبل به زندگی امیدوارتر شدن. من اینو وقتی از پشت شیشه ماشین مردمو نگاه میکردم دیدم. اصلا مرگ بر آمریکا،مرگ بر اسراییل،مرگ بر منافقین ملعون🤪🤪

تلویزیون کم کن اگه درکش خوبه مشکلی نداره ولی باید باهلش وقت بزاری حرف بزنی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

درک مهمه اگه درکش خوبه نگران نباش اگه حرفات میفهمه اشاره داره و.... ولی این جمله کلیشه که پسرا دیر به حرف میان هم توجه نکن 

در کل باید دایره واژگانش زیاد کنی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

باهاش صحبت کن یه جوری که مجبور بشه کنجکاوی کنه مثلا قصه براش بگو و ازش بپرس تا اونم تکرار کنه .

دختر منم تا دوسالگی فقط در حد چندتا کلمه صحبت میکرد .خودم باهاش کار کردم و الان که دوسال و نه ماهش هست خیلی خوب صحبت میکنه و جمله بندی داره .شعر هم بهش یاد میدم میخونه 

خدایا حالا که منو لاغر نمیکنی ،شوهرمو چاق کن 😜😜😜

بچه منم همین بود 

خودم باورم نمیشه

ولی بهش تخم بلدرچین دادم از اون زمان خیلی حرف زد

راستی اصلااااا نگران نباش ساله دیگه سر ات رو میخوره انقدر حرف میزنه

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔