2777
2789
عنوان

وقتی میرم خونه داداشم خیلییییی به من خوش میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 38 پست

خوش به حالتون ماکه جرئت نداریم بریم خونه برادر

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کلا اونجا خونشون خیلییی انرژی میگیرم

حتی خونه پدرشوهرم هم اینجور شاد نیستم

ولی وقتی میرم میگم خوش بحال کسی که اینجا زندگی میکنه

چون شوهرم ساده نیست ولی داداشم خیلییی سادست 

انگار حس میکنم اونا هیچ غمی ندارن  فقط خونمون همش مشکله  دوست داشتم اونجا زندگی کنم  ...

گلپر دود کن براشون 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
عه چرا،،؟برو به داداشت سر بزن

چجوری بریم وختی محل نمیده ی بار رفتیم اوایل ازدواجشون بود برا شام بابام صداش کرد عروس گلم نمیای جوری درو کوبید شکستن بابامو دیدم

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
چرا؟

ازبس مزلومیم زن داداشام کاری کردن نریم خونه شون 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
چجوری بریم وختی محل نمیده ی بار رفتیم اوایل ازدواجشون بود برا شام بابام صداش کرد عروس گلم نمیای جوری ...

بشکنه دستش

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
نه کلا اونجا خونشون خیلییی انرژی میگیرم حتی خونه پدرشوهرم هم اینجور شاد نیستم ولی وقتی میرم میگم خ ...

چرا همه ی خواهرا فکر میکنن داداششون فرشته ست 

مطمئن باش زنداداشتم مشکل زیاد داره ولی نمیاد به شما بگه.اینکه خونه شاد و گرم باشه هم به زن بستگی داره مرد که همش بیرونه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
چجوری بریم وختی محل نمیده ی بار رفتیم اوایل ازدواجشون بود برا شام بابام صداش کرد عروس گلم نمیای جوری ...

چی بگم والا

ولی اگه برادرت خوبه شماها برید

انقدر برید تا از رو بره

واقعا چرا بعضیا اینقد نسبت به خونواده شوهر بی احترامن