2777
2789
عنوان

فایل صوتی مشکوک صحبت همسرم با یک زن

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 108 پست
اسی فایل صوتی گذاشت؟ 😐

نه

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرمو از طریق جی پی اس ردش میزنم تل شو دارم دیگ ایسنتا شو دارم ایمیلش تو گوشیم دارم بازی انلاین ...

به قول مامانم توووو به درد جامعه و زندگی امروزی میخوری 😂اخه همش میگه تو این دوره و زمونه شوهرو ولی کنی رفتههههه

اوکی 😉 مرسی

دوستت دارم بی دلیللل

در رابطه با امضات 😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یک ضبط مکالمه نصب کن بعد برنامه رو مخفی کن گوشی شوهرمن a11راحت مخفی میشه بعد زنگ بزن ب گوشی خودت ببین اعلانش اگ امد بالا صفحه روش نگه دار و اعلان هاشو ببند ک زنگ بزنه کسی نیاد بالا صفحه و بعد دوباره بزنگ اگ لغو شد اعلان ک شب ب شب امد گوششون کن ببین با کی حرفیده

نه خودت گاف ندی متوجه نمیشه ن تاحالا نفهمیده 

نکن خب مگه بهش اعتماد نداری 

بزور نگهش داری که فایده نداره 

قربونت برم بادلیل 😘

نشی حیفی مهربون 😘❤️

عه .پس نمیشه سوهرم بیرون نت روشن نمیگنه

من ک مکان گوشیش روشن کردم اصلا مشخص ام نیست و شوهر منم خاموش نت اش موقع ها ک میخوام بدونم کجاش بهش اس میدم بیا تل یا وات ک نت اش روشن میشه سری میاد رو صفحه ام