2777
2789
بنظرت منوعشقم ازدواج میکنیم؟

باید خیلی سختی تحمل کنی اگه میخوای برسی بهش ولی تلاش کنین دوتاتون بهم میرسین 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگشتش خیلی مهم بوو😑😑اره درگیره

واقن درست گفتم یکم درگیره حس میکنم ولی دروغ میگه بهت باور نکن حتی یکی گفته آشکار شده برات 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
اون راضیه؟ بهش فک میکنه؟

فک میکنه ولی الان شرایط نداره 

حس ات به خودم هم میگی  زندگیمون چطور پیش خواهد رفت و بچه هام چند تا میشن

زندگی خوبی الانشم داری گاهی دعوا دارین که باعث دلسردی تو میشه ولی خوب میشه همه چی ۲ تا نی نی ناز هم میاری اولی پسر 

فک میکنه ولی الان شرایط نداره 

عزیزم برا منم بگو

کسی تو زندگیشه؟هنوزم منو دوس داره؟

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
خوب مهربون عصبی کمی دهن بین به فکر آدم های جدید باش شاید برنگرده

خودم برم طرفش چی

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
عزیزم برا منم بگو کسی تو زندگیشه؟هنوزم منو دوس داره؟

متاسفانه فک میکنم هست الان فقط تو ذهنشی ولی بر میگرده بهت ولی تو دیگه رد میکنی