2777
2789

مرسی عزیزم❤❤

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
بله برمیگرده حتما به سمتت، انگار برات حس میکنم باید مواظب باشی رابطتتون از بین نره، انگار شخصیت دورو ...

کیست یعنی چی؟ آره میخواد منو امتحان کنه 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منظورت برگشت هست بله صدرصد بر میگرده، ولی فعلا دیدار منظورت فک نکنم،انگار درگذشته خیلی سختی کشید ...

منظورم دیدار بود گلم

درسته سختی زیاد کشیدم

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
دختر مهربونی، خوب ظاهر خوبی داری،اعتقاد مذهبی داری،ارومی،پوست گندمی داری،قد متوسط داری،خوش مشربی، بل ...

تورو اوُ کسی ک دوسش داری بکو من ۶ماه دیگ ک کنکوره پزشکی پرستاری مامایی بیهوِشی اتاق عمل قبول میشم دولتی؟کدومو 

تورو اوُ کسی ک دوسش داری بکو من ۶ماه دیگ ک کنکوره پزشکی پرستاری مامایی بیهوِشی اتاق عمل قبول میشم دو ...

عزیزم به تلاشت ادامه بده و اصلا بی انگیره نشو انشالله موفق بشی ،نمی تونم بگم چون آینده هست درست درنمیاد، ولی فقط تلاشت رو زیاد کن

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
خانمیرپاک وارومی هستی با پوست گندمی، قد متوسط تقریبا رو به بالا،ناراحتی داری،شاید الان نباشی ولی حتم ...

من من 

حس میکنی ازدواج کنیم با اونیکه باهاشم)؟

پیج پوستیم👈 @poosti_test  اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜
حسادت زیاد بهتون میکردن، انگار همه میشه هات خراب شده ناراحتی، مخالف داری انگار،صدرصد برمیگرده، ولی ب ...

كاملا درست گفتي.دقيقا همينطوره،ميشه بگي واقعا عاشقمه يا نه؟ ممنون ميشم 

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

عزیزم به تلاشت ادامه بده و اصلا بی انگیره نشو انشالله موفق بشی ،نمی تونم بگم چون آینده هست درست درنم ...

منم میکی حس مشاورم بهم چیه ؟اسمش محمد؟باهاش ازدواج دارم؟

حسادت زیاد بهتون میکردن، انگار همه میشه هات خراب شده ناراحتی، مخالف داری انگار،صدرصد برمیگرده، ولی ب ...

مشکلی که آزارم میده کی رفع میشه؟

زمان ازدواجم و خصوصیات باطنی و ظاهریش رو بفرمایید. زندگی گرم و خوبی میشه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲