2777
2789

من خودم وقتی یه نی نی خوشمزه میبینم😍یا وقتی قورمه سبزی تو خونه میپره حس میکنم زندگی جریان داره نمیدونم چرا😂

وقتی صبح صدای گنجشکا میاد با نون تازه صبحونه بخوری وهوا آفتابی باشه🥺بوی خاک بارون خورده ،وقتی برف میباره حس خوبی میگیرم یا تو زمستون برم زیر پتو با چایی داغ  کتاب بخونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تن سالم 

خونواده 

و کسی ک بودنش ارزشمند باش کافیع

دنیا ب اندازه کافی قشنگ میش وقتی دلت تو ی ارامش باش و مغزت اروم 

زشت ترین چیرام برات قشنگع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دختر پنج ماهم برای اولین بار فرنی خورد امروز خیلی ذوق داشت صورتشو ی شکلی میکرد انگار تعجب کرده بود 

وقتی خوابم شوهرم نوازشم می‌کنه 

وقتی صدای خندیدن پدرمادمو می‌شنوم 

وقتی کیک خوشمزه میپزم 

پسرم تازه بوس کردن یا گرفته وقتی بوسم میکنه خود خود  زندگیه 😍😂

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

وقتی برف میباره و تو خوابت نمیبره و زیر نور ماه داری برفارو میبینی اروم پایین میان و دنیا سفید پوشه

وقتی هروز گل تازه میخری 

وقتی یه لیوان شکلات داغ میخوری اونم تو یه روز پاییزی سرد

وقتی یه اهنگ جدید میکشفی 

وقتی یه فیلم قشنگ میبینی 

وقتی یه بچه ناز میبینی لپاش اویزوونه 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن