الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بعد از ۵ سال تصمیم ب بارداری گرفتم .ماه اول باردار شدم .حدودا ۳ بار بیشتر پیش کومار نرفتم و خداروشکر همون ۳ بار نتیجه داد.حدودا ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار تومن خرج کردم .دارو بهم نداد.سونو خودش تو مطب داره یکبار انجام داد و زمان اقدام رو بهم گفت .هزینه ی سونو ۴۰ هزار تومن .
نه عزیزم خواهش میکنم .منم مثل شما بودم .بله یه آز اسپرم از امسر و یه تیرویید و پرولاکتین از خودم فقط همین حتی ازمایش چکاپ هم نخواست .یه فولی بالغ ۱۷ سمت راست داشتم ک گفت بعد از اقدام نیم ساعت ب سمت راست دراز بکشم.و بهمون گفت ساعت ۵ صبح اقدام کنم
عزیزم خیلی ممنونم ازت،مرسی خدا تو راهیتو برات حفظ کنه ،،شما روز چندم پری سونو شدید؟دوره هاتون ...
عزیزم سوالاتو بپرس این چ حرفیه .مرسی از محبت شما .منم اولش ترسیدم گفت با فولی ۱۷ اقدام کنم ولی خودش گفت اقدام کن .من روز ۱۵ سیکل فولی ۱۷ داشتم و روز ۱۶ سیکل ساعت ۵ صبح اقدام کردم .دوره هام متغیر بود یه وقتایی ۲۶ و ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ولی هیچ مشکل و کیست و توده و عفونتی ندتشتم .