2777
2789
آدرسش رو میدی گلم؟ میشه بگی چه رژیمی به تو و همسرت داده؟

عزیزم .سعادت اباد بالاتر از میدان کاج نبش خ پنجم .

گلم رژیمش ۳ روزه هست تو نت هست .یه روز قبل و بعد سونو باید رعایت کنی یهازمایش  آز و تیروید و پرولاکتین واسه منو شوشو نوشت .

نخوردن لبنیات 

موز 

خرما

اب هویج 

تخم مرع

سیب زمینی 

غذاهای شور 

گوشت قرمز 

جگر گوسفند .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌خداروشکر پیش ایشون نتیجه گرفتم 

بله در جریان هستم تو تاپیک لوبیا گفتین

خداروشکر که نتیجه گرفتین 

شماهم از جوش شیرین استفاده کردین؟پوزیشن نزدیکیتون چطور بود؟شوهرتون از دارو برای تقویت اسپرم استفاده نمیکرد؟

سلام به هر آنچه که به موقعش می آید  خدایا شکرررت
بله در جریان هستم تو تاپیک لوبیا گفتین خداروشکر که نتیجه گرفتین  شماهم از جوش شیرین استفاده ک ...

اهان خوشبختم .بله من قبل اقدام از جوش شیرین استفاده کردم و هیچ دارویی تققویتی نه برای اسپرم نه برای ازاد سازی و تقویت فولیکول استفاده نکردیم 

سلام ،شما چقد هزینه کردین؟ماه چندم باردار شدین؟یکم اگه میشه توضیح بدین ،هزینه رژیم چقد بود سونو چقد ...

من بعد از ۵ سال تصمیم ب بارداری گرفتم .ماه اول باردار شدم .حدودا ۳ بار بیشتر پیش کومار نرفتم و خداروشکر همون ۳ بار نتیجه داد.حدودا ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار تومن خرج کردم .دارو بهم نداد.سونو خودش تو مطب داره یکبار انجام داد و زمان اقدام رو بهم گفت .هزینه ی سونو ۴۰ هزار تومن .

سلام ،شما چقد هزینه کردین؟ماه چندم باردار شدین؟یکم اگه میشه توضیح بدین ،هزینه رژیم چقد بود سونو چقد ...

بابت رژیم پول نگرفت .فقط هزینه ی ویزیت ک اون ۷۵ بود .پول دیگه ای بغیر از یکبار سونو و سه بار ویزیت ب ایشون ندادم 

من بعد از ۵ سال تصمیم ب بارداری گرفتم .ماه اول باردار شدم .حدودا ۳ بار بیشتر پیش کومار نرفتم و خدارو ...

مرسی ممنونم جواب دادی،از شما وشوهرت ازمایش نگرفت ببینه درچه وضعی هستین؟بعد بهتون برای نزدیکی ساعت مشخصی داد؟واینکه گفت از کدوم تخمدان تخمک داره ازاد میشه که بعد نزدیکی به کدوم سمت بخوابید؟ببخشید زیاد سوال کردم 

بابت رژیم پول نگرفت .فقط هزینه ی ویزیت ک اون ۷۵ بود .پول دیگه ای بغیر از یکبار سونو و سه بار ویزیت ب ...

ادم خوش اخلاقی هست؟راضی بودین از برخوردشون؟بعد گفت که حالت سجده ای داشته باشید ؟

مرسی ممنونم جواب دادی،از شما وشوهرت ازمایش نگرفت ببینه درچه وضعی هستین؟بعد بهتون برای نزدیکی ساعت مش ...

نه عزیزم خواهش میکنم .منم مثل شما بودم .بله یه آز اسپرم از امسر و یه تیرویید و پرولاکتین از خودم فقط همین حتی ازمایش چکاپ هم نخواست .یه فولی بالغ ۱۷ سمت راست داشتم ک گفت بعد از اقدام نیم ساعت ب سمت راست دراز بکشم‌.و بهمون گفت ساعت ۵ صبح اقدام کنم 

ادم خوش اخلاقی هست؟راضی بودین از برخوردشون؟بعد گفت که حالت سجده ای داشته باشید ؟

اخلاقشون خوب بود من فقط سه جلسه پیش ایشون ویزیت شدم .نه پوزیش نو نگفت ولی خودم سجده ای اقدام کددم .

نه عزیزم خواهش میکنم .منم مثل شما بودم .بله یه آز اسپرم از امسر و یه تیرویید و پرولاکتین از خودم فقط ...

عزیزم خیلی ممنونم ازت،مرسی خدا تو راهیتو برات حفظ کنه 

،،شما روز چندم پری سونو شدید؟دوره هاتون چند روزه س؟با یه فولی هفده باردار شدی؟نگفت فولی کوچیکه یا امپول بزنی،ممنونم ازت خیلی استرس دارم اینقد سوال پیچت میکنم ،سوالام تموم شد مرسی

عزیزم خیلی ممنونم ازت،مرسی خدا تو راهیتو برات حفظ کنه  ،،شما روز چندم پری سونو شدید؟دوره هاتون ...

عزیزم سوالاتو بپرس این چ حرفیه .مرسی از محبت شما .منم اولش ترسیدم گفت با فولی ۱۷ اقدام کنم ولی خودش گفت اقدام کن .من روز ۱۵ سیکل فولی ۱۷ داشتم و روز ۱۶ سیکل ساعت ۵ صبح اقدام کردم .دوره هام متغیر بود یه وقتایی ۲۶ و ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ولی هیچ مشکل و کیست و توده و عفونتی ندتشتم .