2777
2789
عنوان

روسری یک میلیون وششصدوهشتاد تومنی😓💔

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 56 پست
خخخخ انگار از این 80 تومنیاست

از زشت هم زشت تره😓

فقط دوست دارم ببینم کی اینو خریده

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار یه دوستی داشتم وضع مالیش اوکی بود 

گفت رفتم مشهد (این قضیه مال چند سال پیشه ) گفت یه عرب عراق اومده چند تا روسری ۵۰۰,تومنی خریده گفت به پول اونا زیاد نشده 

ولی خیلی بدم اومده من چرا نخرم 

گفتم خریدی گفت اره 

یعنی بخوام حساب کنم واقعا در حد دو میلیون الان بود 

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
مگ روسری بالای ۲۰۰ اصن داریم😐

من 200تومنی هم ازنزدیک ندیدم😂😂😂😂

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
یه بار یه دوستی داشتم وضع مالیش اوکی بود  گفت رفتم مشهد (این قضیه مال چند سال پیشه ) گفت یه عر ...

چه دلی داشته دوستت

دس دوز گرونه خو

گرونه ولی یک و خورده ای نیست😐 من نصف روسری هام دور دست دوزه گلامور مارک هم هستن قیمتاشون اونموقع که خریدم  توی همین رنج ۸۰  تا ۱۰۰ تومن بودن الان گرونتر شدن که تا ۲۰۰ تومنم یا یکم بیشتر ولی نه دیگه یک میلیون

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
مگ روسری بالای ۲۰۰ اصن داریم😐

اره داریم😂😂بیشترشم داریم البته من خودم ندارم و نخریدم ولی تا یه تومن خبرشو داشتم

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
بابا الكى گفتم  😬

خداروشکر آخه بعدش میخواستم بگم عکستو بده😂😂😂

بالاترگفتم دوست دارم ببینم کی اینو خریده

اره داریم😂😂بیشترشم داریم البته من خودم ندارم و نخریدم ولی تا یه تومن خبرشو داشتم

حالا ی پیجی امروز اف زده روسری میده پنجاه تومن من میگم شاید بیشتر اف خورد نخرم

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔