2777
2789

سلام دوستان

چند روزی بود چند تا از کاربرهای گرامی  تاپیکهای  علل خیانت آقایان رو میزدن  دیروز  همینطوری گفتم یه نگاهی به یکیشون بندازم که متاسفانه چندتا از کاربران جملاتی نوشته بودن که واقعا نفرت انگیز و وقیحانه هستن

نمیدونم واقعا این کاربرها  زن بودن یا مرد  ولی بهرحال تفکرشون و تشبیه کردن یک بانو به  ابزار و وسایل بی جان اونم با این شکل واقعا   شرم آوره

الان میزارمشون

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیشون جمله ای نوشته بود که همونطور که اگه همیشه قرمه سبزی بخوریم خسته می شیم و برای تنوع چلو مرغ میخوریم آقایون هم بهمین علت اینکارو میکنن 😡😡😡

در جواب گفتم که اولا  قرمه سبزی از اینکه شما چلو مرغ بخورید دلشکسته نمیشه چون احساسی نداره و دوما بدن  انسان برای ادامه ی حیات به انواع ویتامینها و مواد غذایی نیازمنده ولی آیا وجود چند زن در زندگی یک مرد هم لازم و ضروریه ( با موارد کاملا استثنایی کاری نداریم )

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️