رفته بودم خرید کنم،چننننند تا مغازه رفتم،خیلی طول کشید کارم،اخرش اومدم تو تاکسی نشستم یهو دیدم گوشیم نیست😐همون موقع بابام زنگ زده بود فروشنده جواب داده بود گفته بود من دوست پسرشم نیلی حمومه(اسمم روی صفحه ی قفل میاد).هیچی دیگه من تک تک مغازه هارو از دوباره رفتم تا پیداش کردم،فروشنده یه پسر جوون بود،برگشتم خونه دیدم بابام عصبییییی😂بعد مامانم گفت یارو اون چرت و پرتا رو گفته به بابام رنگ به رخسار نداشت🤦🏽♀️طفلک چی کشیده بود اون لحظه از استرس🤦🏽♀️🤣
آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800