2777
2789
چن وقت بعد طه شد عزیزم ؟

40روز چله برمیداری ازصدق دل یه خواستگارخوب بخواه انشالا همونی ک خودت میخوای بیاد سراغت شک نکن جواب میده برا بعضیا بعد یه سال ج داده مثلا برا من همون بعد 40روز ج داد 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
ببین من الان سه ساله ازدواج کردم اما هیچ وقت نشده یه چله نداشته باشم منظورم اینه که هر چهل روز یه خت ...

عزیزم با دل پاکت برای ما هم دعاکن🙏🌹

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان من میخام بنویسم احذابو باید بزارم لای ی تیه از لباسم بالای کمدیی جایی ؟ داخل چ مدل ظرفی گزاشتی ...

نه گلم من احزاب رو نوشتم با خودکار اعراب هم بعضی هاشو میزاشتم بعضی هاشو نه، بعد که تموم شد اسم خودمو بنت مادرمو نوشتم و گذاشتم لا پارچه سبز تو جای انگشتر طلا و گذاشتم بالای کمد ، البته شرایط خاصی داره نوشتنش مثلا با وضو رو به قبله تو کاغذ بدون خط 

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم قیافم بد نیس ولی هی مسخره میکنن منم جلوشون میخندم و هیچی نمیگم ولی خیلی بهم بر میخوره و خودخوری ...

اتفاقا بايد چيزي بگي وقتي ميخندي فكر ميكنن خوشت مياد.من دوبار داداشم همچين چيزايي گفت همچين جوابشو دادم و پدر ومادرم توجيهش كردن كه ديگه جرئت نداره.شما هم جواب بده براي چي ميخندي؟!

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟
40روز چله برمیداری ازصدق دل یه خواستگارخوب بخواه انشالا همونی ک خودت میخوای بیاد سراغت شک نکن جواب م ...

خدا کنه دیگه ج بده بخدا خسته شدم 

۳۲ سالم شد 

دعام کن 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید. 🍃🌷
نه گلم من احزاب رو نوشتم با خودکار اعراب هم بعضی هاشو میزاشتم بعضی هاشو نه، بعد که تموم شد اسم خودمو ...

چن مدت بعد نتیجه داد عزیزم ؟

راستی روز خاصی باید نوشت ؟

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید. 🍃🌷
ببین من الان سه ساله ازدواج کردم اما هیچ وقت نشده یه چله نداشته باشم منظورم اینه که هر چهل روز یه خت ...

چله رو گرفتی و ازدواج کردی بعدش؟بعد الان از زندگیت راضی؟؟همونی ک میخواستی شد؟؟؟

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 

خوش بحالتون .چقد خوش سعادتین .منم دعا کن تو را خدا 

خدایا شکرت🙏
روم نمیشه 

خب ديگه خودت نتيجه شو ببين .شما اينجوري باشه در زندگي متاهلي هم بايد حرف بخوريااا جواب محترمانه ولي جدي بده 

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟
عزیزم همونی ک میخواستی اومد؟و الان خوشبختی؟؟؟

من نفر خاصی رو نمی‌خواستم فقط یه آدم سالم و مومن و خدا هم برام فرستاد خداروشکر

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خدا کنه دیگه ج بده بخدا خسته شدم  ۳۲ سالم شد  دعام کن

صددرصد میشه اصلا ناامیدنشو هرروز ک میخونی بگو ک یدونه خوبشو مومنشو بفرسته برات باخدا حرف بزن.... اینجوری میتونی موفق بشی... 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋