2777
2789
آره گلم.١٥٠شب هم سوره يس خوندم.دوستم چله حق شناس انجام داد.الانم دارم چله بسم الله ميخونم ولي تا خدا ...

هر شب بعد نماز حدیث کسا رو بخونید،یه جا خونده بودم وقتی آدم تو مسئله ازدواج واقعا درمانده میشه احتمالا یکی دعا و جادو کردتش،و مداومت رو حدیث کسا طلسم و از بین میبره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ب خودم باشه بمونم یه مورد مناسب بیاد تنهام خیلی حالم بده ولی بیشتر حرفای داداشام میگن موندی دختر ...

عزيز از نظر داداشا همه خواهرا زشتن و ايراد دارن!داداش منم مثل داداش شما از من ايراد ميگيره البته به خاطر حسوديش هست ولي من اهميت نميدم چون همه جز تعريف چيزي نگفتن و خودم به خودم اعتماد دارم ناراحت نباش طبيعيه

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟
بسم الله رو مثلا روز ۴۰ باید ۳۰ دور تسبیح پشت هم بگم یا میشه بینشون وقفه بیفتع؟

روز چهل باید چهل دور تسبیح بگی، وقفه اشکالی نداره یکمش رو صبح یکمش رو ظهر . تا شب تموم میشه

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
پس توپت. پره از متاهلی 😂

دقیقا😖😖😖

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 
دیگ از دعا کردن بریدم خیلی از خدا خواستم نشد

نگو اینجوری 

منم دوستم همینجوری بود همش میگفت فک کنم یکی منو طلسم کرده و این حرفا 

ولی من واقعا از حدیث کسا معجزه دیدم 

برای ازدواج نخون و ناامید هم نشو فقط ب خدا بگو هر وقت ک قسمت شد شوهر کنم اما یه خوبش باشه 

هر شب بعد نماز حدیث کسا رو بخونید،یه جا خونده بودم وقتی آدم تو مسئله ازدواج واقعا درمانده میشه احتما ...

نه عزيزم بستن بخت واينا خرافاته .همه اينا حكمتي داره .الان كه برميگردم به چندسال پيش ميبينم واقعا هيچي از زندگي و همسرداري نميدونستم و يه قضيه اي هم هست كه به نظرم اول بايد اون حل شه بعدش ازدواج.حديث كسا هم يه بار ١٣تا خوندم و براي مادرم معجزه شد ولي براي ازدواجم جواب نداد

چله گرفتن ...ختم کل قران..و...

ببین من الان سه ساله ازدواج کردم اما هیچ وقت نشده یه چله نداشته باشم منظورم اینه که هر چهل روز یه ختم یا ذکر رو میخونم و ختم قرآن رو در سال چندبار انجام میدم من خیلی شبا بیدارم و نماز شب میخونم اگه خدا قابل بدونه 

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مادرت چرا باید باردار بشه؟

چون که سالم بود و بجز من 3بار باردارشده بود اما 2بارشو دکترای خنگ بدون اینکه بدونن بارداره کاری کردن که بچش افتاد و حسرت بچه دار شدن به دلش موند و جیگر منم سوخته. تا بچه دار نشه قلب من آروم نمیشه

عزيز از نظر داداشا همه خواهرا زشتن و ايراد دارن!داداش منم مثل داداش شما از من ايراد ميگيره البته به ...

منم قیافم بد نیس ولی هی مسخره میکنن منم جلوشون میخندم و هیچی نمیگم ولی خیلی بهم بر میخوره و خودخوری میکنم

دیگ از دعا کردن بریدم خیلی از خدا خواستم نشد

منم مثل شما شيش ساله مدام پشت سر هم دارم چله ميخونم فكر كن!!!ولي بازم اميد دارم ومطمئنم به وقتش خدا درستش ميكنه