دستت درد نکنه چه خوشگله دستورش رو هم بدی عالی میشه
#_کیک_صبحانه_تابه_ای
📝موادلازم : تخم مرغ دو عدد عسل یا شکر 7 قاشق غذاخوری ماست یا شیر 3 قاشق غذاخوری آرد 8 قاشق غذاخوری روغن مایع 3 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل مقداری
✍طرزتهیه: ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب هم زدم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم (با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبی تست کردم و اگه بهش نچسبید کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه. ودراخر با گاناش و کره بادوم زمینی تزیین کردم.😋
#گاناش (شکلاتی ) برای روکش انواع کیک 🎂
📝 مواد لازم : خامه صبحانه: ۱۰۰گرم شکلات:۱۰۰گرم
📝 طرز تهیه :
خامه را داخل ظرف ریخته و روی گاز با حرارت ملایم گذاشته وقتی جوش ریز زد شکلات خرد شده را بریزین و هم بزنین تا شکلات حل بشه . برای تزئین 👇 کره بادام زمینی را گرم کنید تا کمی نرم شود. سپس آن را داخل کیسه فریزر بریزید و گوشه ی آن را با قیچی ببرید. گاناش را روی کیک سرد شده بریزید و با یک قاشق آن را مسطح کنید. کره بادام زمینی را بصورت خطوط موازی روی لایه شکلات بریزید بعد خیلی سریع بوسیله ی خلال دندان یا هر وسیله ی نوک تیزی، به کره بادام زمینی، طرحی دایره وار دهید.کیک را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گاناش ببندد🥰 نوش جانتون ❤️ @ideaafood