2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستت درد نکنه چه خوشگله دستورش رو هم بدی عالی میشه 

#_کیک_صبحانه_تابه_ای

📝موادلازم :
تخم مرغ دو عدد
عسل یا شکر 7 قاشق غذاخوری
ماست یا شیر 3 قاشق غذاخوری
آرد 8 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل مقداری

✍طرزتهیه:
ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب هم زدم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم (با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبی تست کردم و اگه بهش نچسبید کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه. ودراخر با گاناش و کره بادوم زمینی تزیین کردم.😋

#گاناش (شکلاتی ) برای روکش انواع کیک 🎂

📝 مواد لازم :
خامه صبحانه: ۱۰۰گرم
شکلات:۱۰۰گرم

📝 طرز تهیه :

خامه را داخل ظرف ریخته و روی گاز با حرارت ملایم گذاشته وقتی جوش ریز زد شکلات خرد شده را بریزین و هم بزنین تا شکلات حل بشه .
برای تزئین 👇
کره بادام زمینی را گرم کنید تا کمی نرم شود. سپس آن را داخل کیسه فریزر بریزید و گوشه ی آن را با قیچی ببرید.
گاناش را روی کیک سرد شده بریزید و با یک قاشق آن را مسطح کنید. کره بادام زمینی را بصورت خطوط موازی روی لایه شکلات بریزید بعد خیلی سریع بوسیله ی خلال دندان یا هر وسیله ی نوک تیزی، به کره بادام زمینی، طرحی دایره وار دهید.کیک را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گاناش ببندد🥰
نوش جانتون ❤️
@ideaafood

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

@ideafood     ازاینستاگرام دنبال کنم؟

بله عزیزم این لینک اینستام 👇👇

https://www.instagram.com/invites/contact/?i=11hq2aurqylhu&utm_content=knn01xj

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌