2777
2789

سلام دوستان

تا حالا شده از لوله بازکنی استفاده کنید یکی بیاد خونتون الکی فنر زده نزده بگه این نمیشه باید سه نظام بزنم و ازین حرفا که میخوان قیمت رو ببرن بالا؟

خواهشا تا اسم سه نظام شنیدید زنگ زنید 110 بیاد پدر طرف رو در بیاره چون کلاهبرداره و به جای مبلغ واقعی میخواد چند میلیون تومن پول بگیره.

تازه یسریاشون که گرگ تر هستن میگن سه نظام دور 45 زدم مثلا!!! ادمی که اولین بارش باشه اینو بشنوه فکر میکنه چیزی هست دیگه. اگه ساده هم باشه که پول رو تمام و کمال میده.

مواظف دزدهای اطرافتون باشید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابستون اینکارو کردیم ۳۰۰ تومن شد .. البته تو لوله ما سیمان سفید ریخته بود با فنر حل نمیشد

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
نظام چیه اصلا ؟! نشنیدم  فنر ولی انداختیم باز شده

یه چیزی تو دستگاه هست به اسم سه نظام اگه دریل دیده باشید اون هم داره که مته رو نگه میداره. تو دستگاه لوله بازکنی هم اون فنر رو نگه میداره و میچرخونه ولی در اصل هیچ ربطی نداره که به اسم اون مبالغ هنگفتی بگیرن. در اصل با سه نظام کردن تا جایی که جا داره از مشتری پول میچاپم.

اینارو تحقیق کردم و پرسیدم.

اره یه عوضی امد گفت با فنر معمولی نمیشه واین حرفا یه تومن ازمون گرفت ایشالا که خیر نبینه 

وااااای چرا دادید؟

اخه پیش خودتون فکر نکردید چرا یه لوله بازکنی بشه 1 میلیون؟

تابستون اینکارو کردیم ۳۰۰ تومن شد .. البته تو لوله ما سیمان سفید ریخته بود با فنر حل نمیشد

خب این که گرفتگی شدید بوده و من شنیدم گرفتگی ها با توجه به شدت و نوع گرفتگیشون قیمتاشون بالا و پایین میشه ولی نه به اسم سه نظام!!!!

اسمش رو نمیدونم، ولی دقیقا برای مامانم اینا پیش اومد.. شگردشون اینه که الکی فنر میزنن بعد میگن" نمیشه باید فنر سنگین تر (فکر کنم همین سه نظام یا هرچی هست) بزنیم".. حتی اگه بگی "نه. نمیخوام" اونا یا میگن ما دیگه چون دستگاه رو اوردیم باید پول اضافی بدی، یا میگن نه دیگه دست به مهره حرکته و دیگه زدیم رفت!!!

ولی خانما یسری برامام این مشکل پیش اومد وحتی همسرم بااون سرویس کارتاتراشکاریم رفت واومدگف واقننننننن براهر س نظامی ک میخان تعویض کنن کلی پول تراشکارمیگیره واخرشم محکوممون کردن