2777
2789

من پنج ماه پیش کرونا گرفتم و به سختی خوب شدم بیست و شش روز مریض بودم و تمام علایم داشتم از درد و بویایی و مشکل گوارش و ....

بعدش کم کم خوب شدم حالا از یک ماه پیش اتفاق عجیب برام افتاده 

پیاز و سیب و کیک و جوجه کباب و انار و ......

شامپو و کرم دست و صورتم 

بوی تن خودم و همسرم 

همه و همه یک بوی واحد بد داره برام بوی جدیدی که خیلی بد و تهوع اوره هیچ کدومتون هستین که مثل من شده باشین 

منم همینطورم میگن ادا درمیاری ولی واقعا خیلی بده من کبابم نمیتونم بخورم اینقدر ک بوی بد میده😭

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نکنه خدای نکرده باز گرفته باشی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واي چقد بد 

چ عجيب اين ويروس 🥺🥺🥺

من شنيده بودم بعضي ها بو و مزه لجن تو دهنشون حس ميكنن 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )

یکی از اشناهای مام گرفته بود الان داره بویایش برمیگرده ولی مثل شما همه بوهای بد میخوره به مشامش میگه حالت بوی سیگار و اینجور‌چیزا 

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
منم همینطورم میگن ادا درمیاری ولی واقعا خیلی بده من کبابم نمیتونم بخورم اینقدر ک بوی بد میده😭

شما هم کرونا داشتی قبلا من که عاشق هات چاکلت کیک خامه ای جوجه کباب بودم ولی به محض اینکه گذاشتم دهانم همچین بو و مزه گندی داشت که فوری تف کردم بیرون و با بغض ب بقیه نگاه کردم که با لذت می خوردن

یکی از اشناهای مام گرفته بود الان داره بویایش برمیگرده ولی مثل شما همه بوهای بد میخوره به مشامش میگه ...

من چند ماهی کاملا خوب بودم الان یکماه اینجورم بویایی چه نعمت خوبی بوده

ایشالا زودتر خوب میشی

امیدوارم این مدت همش گفتم خوب می شم خوب می شم ولی نشدم تا دیروز می تونستم انار بخورم امروز اوخدم یه انار بخورم اونم بدبو بود شدید انداختم دور