2777
2789

سلام چند وقت پیش دنبال این بودم که راه آسونی هست بشه باهاش لوله سینک ظرفشویی رو باز کرد یا نه. تو گوگل سرچ کردم با یه سایتی آشنا شدم که اسمش "آقای لوله بازکن" بود نمیدونم میشناسیدش یا نه. اموزش ساده ای گذاشته بود در مورد اینکه با یه روش بشه گرفتگی لوله فاضلاب به خصوص سینک ظرفشویی.

دیدم برای خیلی از شما هم ممکنه اتفاق بیفته گفتم آموزشش رو بزارم شاید به دردتون بخوره.

اول از همه باید این مواد رو آماده کنید:

• نصف فنجان جوش شیرین
  • یک لیوان تا دو لیوان سرکه (ترجیحا سفید)
  • یک کتری آب جوش

حالا اگه سینک ظرفشویی توش پر آب و فاضلاب هست خالیش کنید یا بزارید بره پایین. بعد جوش شیرین رو بریزید تو لوله بلافاضله سرکه رو بریزید روش. تو این حالت کف میکنه و میاد بالا که نگران نباشید اتفاقی نمیوفته.

بعد باید بهش زمان بدید تا محلول اثر کنه. بعد از 1 ساعت آب جوش رو بریزید تو لوله و لوله رو باز کنید بدون اینکه به لوله بازکنی نیاز داشته باشید. تازه از اسید هم استفاده نکردید که خطرناکه.

این آموزش رو از این لینک خوندم: https://mrplumber.ir/unclog-drain-with-baking-soda/

اگه روش های دیگه ای بلدید ممنون میشم به اشتراک بزارید تا روش های جدید رو یاد بگیریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.