2777
2789
عنوان

بیکاری همسر

111 بازدید | 12 پست

دوستان من ماه هشت بارداریم و شوهر از کار بی کار شد ...این قضیه خیلی تو روحیه م تاثیرگذاشته همه جارو گشته وکار مناسب پیدانمیشه

همش دلم میخواد گریه کنم...ماهی۲تومن قسط میدیم از این طرف حاملگی خودم وتغذیه م....حالم خیلی بده...😞🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بزرگه غصه نخور انشالله ازخزانه غیبش مشکلاتتونو زودتر حل میکنه  شبا سوره ی واقعه بخون بعد ازنماز صبح سوره ی یس درضمن شوهرت به کارهای دیگه هم فکر کنه اگه حقوقش پایینم بود فعلا بره تا انشالله موقعیت بهتر گیرش بیاد توکل به خدا 

خییییییلی سخته خدایی توخونه هم بودنی جنگ اعصاب زیادمیشه

اره خیلی سخته من همش گریه میکردم اونم همش تو خیابون تو اسنپ اصلا پول اسنپ برکت نداشت برامون خداروشکر حالا کار داره من حاجتمو از نماز شب گرفتم