2777
2789
عنوان

بارداری خارج از رحم

128 بازدید | 5 پست

بچه ها سلام 

ی سوال  تو بارداری خارج از رحمم شکم بزرگ میشه؟؟ 

آزمایش بعد ۲ ماه و سونوگرافی بعد ۴ ماه میتونن بارداری خارج رحمی رو تشخیص بدن؟ 

یا کلا بارداری خارج رحمی همون بارداری پنهانه؟😓

اخه من شنیدم تو بارداری خارج رحمی همون پربود اتفاق میوفته و طرف نمیفهمه اصلا

اره؟؟؟

من خارج از رحم داشتم همون اول مشخص میشه به ۴ ماه نمی کشه چون لوله رو پاره میکنه و اینکه از شدت خونریزی مادر فوت میشه

حالا سوال داری بپرس یا اینکه اگه اطلاعات به درد خورد که هیچ 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خارج از رحم داشتم همون اول مشخص میشه به ۴ ماه نمی کشه چون لوله رو پاره میکنه و اینکه از شدت خونری ...

ببین من بعد رابطه بدون دخولم  دوماه گذشت که از دادم منفی بود (بین ۰و ۱ بود) 

بعد ۴ ماه از اون رابطه بدون دخول هم سونو دادم 

حالا میخوام بگم نکنه از من خارج ار رحمی بوده باشششه  و نفهمیدم

ببین من بعد رابطه بدون دخولم  دوماه گذشت که از دادم منفی بود (بین ۰و ۱ بود)  بعد ۴ ماه از ...

خارج از رحم تا ۸ هفتگی خودش و نشون میده و هیچ فرقی با بارداری معمولی نداره هم از و هم بی بی چک دوتاش مثبت میشه و اینکه بعد از گذشت دو تا سه هفته یه درد فوق العاده وحشتناک میاد سراغ و به خونریزی می افتی و تو سونو کاملا مشخصه مال من قلبش داشت میزد که گفتن باید بستری بشم و دارو تزریق کنم تا سقط بشه 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
ببین من بعد رابطه بدون دخولم  دوماه گذشت که از دادم منفی بود (بین ۰و ۱ بود)  بعد ۴ ماه از ...

امکان نداره نفهمی چون هم بتا مثبت میشه هم درد و لکه بینی داره

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏