2777
2789

ریسک ازمایشم زده 1 به 347 خیلی میترسم.قبلا هم یه مرده زایی داشتم که الان ریسک اونم نگاه میکنم 1 به1405 بوده میگم.نکنه بخاطر سندروم داون بوده

من سل فری انتخاب کرده و انجام دادم 

آمینیو سنتز بیماریهای بیشتری رو‌ نشون‌میده ولی سخته ، یه سوزن میکنن تو شکم و از اب کیسه ی جنین برداشته و‌ازمایش میکنن 

ولی سل فری راحته و یه سرنگ خون مادر رو‌میگیرن

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم پشیمونم.کاش اون ازمایشی ک با خون هست انجام میدادم.امینوسنتز درصد خطاش صفره ولی بعدش مضرات داره.سل فری درصد خطاش یک هست ولی جنین اذیت نمیشه لاقل.من بدنم ب مایع امونیاتیک واکنش نشون داد.پشیمونم.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من انجام دادم پشیمونم.کاش اون ازمایشی ک با خون هست انجام میدادم.امینوسنتز درصد خطاش صفره ولی بعدش مض ...

الان نینی خوبه؟مشکلی که پیش نیومد برات خدایی نکرده

من انجام دادم پشیمونم.کاش اون ازمایشی ک با خون هست انجام میدادم.امینوسنتز درصد خطاش صفره ولی بعدش مض ...

دقیقا ، من بخاطر همینها سل فری انجام دادم

اونایی که انجام دادن بیاین یکم ار استرسم کم کنین ثواب داره.جوابش چندروزه میاد کسی میدونه؟

امینیو رو‌نمیدونم ولی سل فری دو هفته طول کشید 

الان نینی خوبه؟مشکلی که پیش نیومد برات خدایی نکرده

عزیزم گوشِت کر باشه از اتفاق من.نه نی نیمو شیش ماهگی از دست دادم.از فردای امینوسنتز دست و پام دونه زد.دکتر گیجم نفهمید.اتزیمای کبدیم رفت بالا.یک ماه تمام دکترم نفهمید تا اینکه ختم بارداری اورژانسی دادن چون گلتن اگه بچه رو در نیاریم جون خودت از دست میره.بعد از انجام ازمایش گفتن جهش ایجاد شده ولی هیچکس نفهمید علت جهش چی بوده.ی سریا گفتن واکنش بد ب مایع امونیاتیک وقتی سوزن از کیسه داره میاد بیرون تو امینوسنتز مایع داخل بدن خودتم شده.ی سریا گفتن فشار عصبی.ولی خدا خیر بده دکتر رحیمی شعرباف ک متوجه مشکلم شد البته با کمک خدا.ب نظرم صحبت کن سلفری بدی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم کدوم شهری کرجی؟

تهران عزیزم