2777
2789
عنوان

اه چرا اینقد این مامانا رومخن

153 بازدید | 17 پست

اقا چرا رو مخن من اینقد با عشق غذا میسازم یهو میاد میگ اه اه اه این چیه پختی ربش کمه یه عالمه رب میریزع تو غذا  خوب اگ

ربش کمه یا بد شده خودش بیاد بپزه واقعا چرا ذوق ادمو کور میکنن

بعدشم تو قرمه سبزی ی قاشق رب میریزن ۳تا قاشق ک نمیریزن واقعا ک اصلا بهم خیلی برخورد میاد کاری ک با علاقه کردمو  بهم میزنه

عزیزم ب دل نگیر😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

ناراحت نشو 

خدا حفظش کنه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

خخخخخ بیخیال بابا...چ حوصله داری منم اوایل ناراحت میشدم میگفتتم دیگ غذا درست نمیکنم بازفرداش دوباره پای گاز بودم..قدرماماناروبدونین

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید