2777
2789
عنوان

مشاوره وکالت رایگان بابت روز تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 71 پست
یه سوالم این بود که یه خواهر دارم دوتا بچه داره یه پسر یه دختر که هردوشون بزرگ شدن یکیشون ۱۷ سالشه د ...

سلام خیر نمیتونند حکم طلاق بگیره دارایی برای زن و فرزتدانش هست اینکه حکم قیم بگیرند که دارایی شخص با توجه به مصلحت انجام بدن سوالی بود تو واتساپ پیام بزارید ۰۹۳۵۶۴۳۴۳۳۵

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم
یه زمینی هست که ارث محسوب میشه ما یه قول نامه داریم که فروشنده و خریدار امضا کردن اما این زمین جز زم ...

کسی که زودتر این ملک خریداری کرده مالک به تاریخ قولنامه ها نگاه کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تولدت مبارک 🌹❤ ان شاءالله سالم و سلامت باشی  ببخشید اگه یه نفر زمین مشاع رو که به ...

مجازات حبس و جریمه در حق دولت..بله پول زمین به نرخ روز باید بدهند

چه خوب تولدت مبارک میگم اگ یه دختر بخواد از نامزدش طلاق بخیره باکره هم نباشه فقط عقد کرده باشن هنوز ...

طلا جز هدیه محسوب میشه ولی چنانچه مرد فاکتور خرید داشته باشند میتونند طلا پس بگیرند

مجازات حبس و جریمه در حق دولت..بله پول زمین به نرخ روز باید بدهند

ممنونم عزیزدلم که جوابمو دادی ❤😉

بعد این خریدار می تونه همون زمون رو که معامله کرده و پولش رو داده همونو بگیره ؟؟؟

عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ...                                                    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹                                                                                           
ممنونم عزیزدلم که جوابمو دادی ❤😉 بعد این خریدار می تونه همون زمون رو که معامله کرده و پولش رو داده ...

الان همون قسمتی از زمین هم که به خریدار رسیده وکالتی هست 

فعلا شکایت کرده خریدار 

بره بزنه به نام خودش همون مقدار از زمین رو یا نه ؟

عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ...                                                    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹                                                                                           
الان همون قسمتی از زمین هم که به خریدار رسیده وکالتی هست  فعلا شکایت کرده خریدار  بره بز ...

کارشناس تعیین میشه زمین نرخ میزارند و بابت این قضیه ملک باید به نرخ روز به طرف پول بدن 

ممنونم عزیزدلم که جوابمو دادی ❤😉 بعد این خریدار می تونه همون زمون رو که معامله کرده و پولش رو داده ...

؟؟؟؟

کارشناس تعیین میشه زمین نرخ میزارند و بابت این قضیه ملک باید به نرخ روز به طرف پول بدن 

خیلی خیلی ممنونم از شما 🌹😘