2777
2789
عنوان

مشاوره وکالت رایگان بابت روز تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 71 پست
انشالله همیشه توی زندگیت معجزه باشه و بهذرینارو تجربه کنس😘😘😘😍😍😍

الهی امین..برای شما و برای همه انشالله

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم
انشالله که خیره دعا کنید که مشکلی پیش نیاد البته واتساپ با هم در ارتباط بودید قابل پرینت گرفتن نیست ...

بله واتساپ ممنون ازت شرمنده وقتتو گرفتم 🌹🌹

یه آدم عوضی بهشون تهمت زده پرونده سازی کرده انقد اینا رو گرفتار کرده که فک نکنم اصلا پرینت براشون مهم باشه .

من پروازیم...همیشه عشق باشد همیشه برکت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بیشتر از یکسال چنانچه نفر دوم مال مشاع میتونه مال بخره که هیچ وگرنه دادگاه برای فروش اقدام میکنه ...

خودِ دادگاه ازکجامیفهمه خونه بدهکارمستثنیات دین هست یا نه وقتی حکم غیابی هست و بدهکارحاضرنبوده ک از خودش دفاع کنه؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
خودِ دادگاه ازکجامیفهمه خونه بدهکارمستثنیات دین هست یا نه وقتی حکم غیابی هست و بدهکارحاضرنبوده ک از ...

مستثنیات دین طرف باید حاضر بشه تا دفاع کنه چنانچه حکم بهش ابلاغ شد اقدامی نکرد دادگاه اجراییه صادر میکنه

مستثنیات دین طرف باید حاضر بشه تا دفاع کنه چنانچه حکم بهش ابلاغ شد اقدامی نکرد دادگاه اجراییه صادر م ...

یعنی اجراییه میفرسته درِ خونه ای که به اسمشه؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
مستثنیات دین طرف باید حاضر بشه تا دفاع کنه چنانچه حکم بهش ابلاغ شد اقدامی نکرد دادگاه اجراییه صادر م ...

چون اصلا تو دادگاه حاضرنشده تو سامانه ثنا هم ثبت نام نکرده و هیچ حکمی و خودش دریافت نکرده ادرسی نبوده ازش

یعنی اجراییه میفرسته درِ خونه ای که به اسمشه؟

اجراییه از طریق ثنا بهش ابلاغ میشه 

چون اصلا تو دادگاه حاضرنشده تو سامانه ثنا هم ثبت نام نکرده 

اگر ثنا نداره بهش ابلاغ میشه میره دم در خونه اش

اگر ثنا نداره بهش ابلاغ میشه میره دم در خونه اش

ببخشید خیلی اذیتتون کردم عزیزم کلی عذرخواهی میکنم ازتون زیاد پرسیدم.فقط ببخشید بنظرتون کسی میاد سه دونگ مال مشاعی که وام هم داره بخره به نظرتون؟یا بگردیم دنبال اموال دیگش؟

ببخشید خیلی اذیتتون کردم عزیزم کلی عذرخواهی میکنم ازتون زیاد پرسیدم.فقط ببخشید بنظرتون کسی میاد سه د ...

وام دار باشه طرف میاد با کسری از وام میخره که براش بهتره مال دیگه هم داره توقیف کنید

وام دار باشه طرف میاد با کسری از وام میخره که براش بهتره مال دیگه هم داره توقیف کنید

ممنون عزیزدلم لطف کردین میشه درخواست دوستیمو قبول کنین ممنون میشم💝💝💝

سلام تولدتون مبارک من مشکل قلبی دارم نمیتونم بچه دار فعلا تا عمل شم این میشه نازایی?

متشکرم عزیزم نه مشکل نازایی ندارید و بعد عمل میتونید بچه دار بشید پس نگران نباشید این شماره تماس بنده هست کمکی از بنده ساخته هست خدمتگزادم۰۹۳۵۶۴۳۴۳۳۵

سلام عزیزم ببخشید یک سوال برام پیش اومد اگه لطف کنین راهنمایی کنین ممنونتون میشم ایشالا خدا عوضشو صدبرابر بهتون بده.گفتین اگه حکم به بدهکار ابلاغ شد اقدامی نکرد دادگاه اجراییه صادرمیکنه.حالا اگه بدهکار هیچ ادرس و شماره ای ازش موجود نباشه و ثنا هم ثبت نام نکرده باشه و هیچ حکمی از اولِ دادگاه بصورت واقعی بهش ابلاغ نشده باشه(بدلیل عدم دسترسی به ادرس) اینجوری باشه دیگه دادگاه اجراییه صادرنمیکنه؟