الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تولدتون مبارک.براتون از خدا هرچی صلاحتونه و ارزوتونه میخوام از ته قلبم.💝💝💝💝
ببخشید اگه خونه بدهکار وتوقیف کنیم تا اجرای حکمِ فروشِ خونه بدهکار چقدرطول میکشه با این فرض که اگه بدهکار تو دادگاه حاضرنشه و اجرای احکام حکم غیابیِ فروش بده؟؟؟بعدش طلبکار باید پولی بابت اجرایِ این حکمِ فروش به دادگاه پرداخت کنه؟
خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
ببینید کسی که پرینت گرفته میفهمه شوهر شما یا طرف مقابل
نه پرینت پیامک از طرف دادگاه گرفتن از همشون بعد وکیل به شوهرم گفته تو گوشیتون و پرینت و پرونده و اینا هیچی چیز مشکوکی نبوده شوهرم پرینت نگرفته و نه دیده ببخشیدا وکیل هم منو نمیشناسه
نه پرینت پیامک از طرف دادگاه گرفتن از همشون بعد وکیل به شوهرم گفته تو گوشیتون و پرینت و پرونده و این ...
انشالله که خیره دعا کنید که مشکلی پیش نیاد البته واتساپ با هم در ارتباط بودید قابل پرینت گرفتن نیست تلگرام باشه چرا نذر کنید که این قضیه به خیر ختم بشه ارتباط با نامحرم ادم میسوزونه
گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم
مثلا اگه بدهکاریمون 50میلیون تومن باشه و بدهکار یه خونه رو فقط سه دونگش به اسمش باشه فکنم میگم مال مشاعی.اونوقت 50میلیونِ طلبکار و دادگاه چطوری از سه دونگ میگیره چجوری سه دونگِ خونه مگه میفروشن؟
این فرایند صدور اجراییه ممکنه یکسال طول بکشه؟
خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝