2777
2789
عنوان

مشاوره وکالت رایگان بابت روز تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 71 پست
الهی دورت بگردم چقدر زیبا متشکرم از لطفت 

خدانکنه عزیز دلم 😍😍😘😘😘😘😘😘😘

امیدوارم امروز
تمام شادی های جهان
به قلب تو سرازیر شود
و جاودانه در خانه دلت بماند❤️

شانزده دی ماهی جان😍💞😘

انشالله همیشه هم توی کار و هم توی زندگیت مپفق باشی نفسی😍😘😘😍😍💞💞💞

عزیزم یک سوم کل حقوق؟یا اونچه که تو دستش میمونه. مثلا طرف ۴ تومن حقوقشه.ولی ۲ تومن قسط وام داره.حال ...

ربطی نداره که قسط داره یک سوم کل حقوق

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه عزیز دلم 😍😍😘😘😘😘😘😘😘 امیدوارم امروز تمام شادی های جهان به قلب تو سرازیر شود و جاودان ...

متشکرم عزیزم مرسی چقدر خوشحالم کردی  پایدار باشی و برقرار

پرینت بگیرند مشخص میشه اینکه خط به اسم شما نباشه

یعنی شوهرم می‌فهمه یا وکیل بهش میگه توروخدا یکم واضحتر بگو من خطم به اسم خودمه الان همون آقا و شوهرم باهم درگیر این پرونده هستن

من پروازیم...همیشه عشق باشد همیشه برکت....
یعنی شوهرم می‌فهمه یا وکیل بهش میگه توروخدا یکم واضحتر بگو من خطم به اسم خودمه الان همون آقا و شوهرم ...

ببینید کسی که پرینت گرفته میفهمه شوهر شما یا طرف مقابل

عزیزم تولدتون مبارک.براتون از خدا هرچی صلاحتونه و ارزوتونه میخوام از ته قلبم.💝💝💝💝

ببخشید اگه خونه بدهکار وتوقیف کنیم تا اجرای حکمِ فروشِ خونه بدهکار چقدرطول میکشه با این فرض که اگه بدهکار تو دادگاه حاضرنشه و اجرای احکام حکم غیابیِ فروش بده؟؟؟بعدش طلبکار باید پولی بابت اجرایِ این حکمِ فروش به دادگاه پرداخت کنه؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
ببینید کسی که پرینت گرفته میفهمه شوهر شما یا طرف مقابل

نه پرینت پیامک از طرف دادگاه گرفتن از همشون بعد وکیل به شوهرم گفته تو گوشیتون و پرینت و پرونده و اینا هیچی چیز مشکوکی نبوده شوهرم پرینت نگرفته و نه دیده ببخشیدا وکیل هم منو نمی‌شناسه 

من پروازیم...همیشه عشق باشد همیشه برکت....
عزیزم تولدتون مبارک.براتون از خدا هرچی صلاحتونه و ارزوتونه میخوام از ته قلبم.💝💝💝💝 ببخشید اگه خو ...

متشکرم‌ عزیزم ..چنانچه دادگاه نیاد حکم غیابی صادر میشه بعد صدور اجراییه مال  بفروش میره درصدی هم دادگاه از طرف میگیره 

متشکرم عزیزم مرسی چقدر خوشحالم کردی  پایدار باشی و برقرار

هم چنین شما عزیز دلم😘😍😍😍😊😊💞💞💞

منم ازکار شما که امروز رایگان به دچستان نی نی سایت مشاوره دادید خیلی خوشحال شدم😅😘😘😍😍😍😍😍😍

هم چنین شما عزیز دلم😘😍😍😍😊😊💞💞💞 منم ازکار شما که امروز رایگان به دچستان نی نی سایت مشاوره دا ...

اشکالی نداره وقتی میشه محبت کرد خرجی هم نداره و من به خدای خودم ایمان دارم وقتی برای رضای خدا کاری انجام میدم معجزه اش تو زندگیم میبینم

نه پرینت پیامک از طرف دادگاه گرفتن از همشون بعد وکیل به شوهرم گفته تو گوشیتون و پرینت و پرونده و این ...

انشالله که خیره دعا کنید که مشکلی پیش نیاد البته واتساپ با هم در ارتباط بودید قابل پرینت گرفتن نیست تلگرام باشه چرا نذر کنید که این قضیه به خیر ختم بشه ارتباط با نامحرم ادم میسوزونه 

متشکرم‌ عزیزم ..چنانچه دادگاه نیاد حکم غیابی صادر میشه بعد صدور اجراییه مال  بفروش میره درصدی ه ...

مثلا اگه بدهکاریمون 50میلیون تومن باشه و بدهکار یه خونه رو فقط سه دونگش به اسمش باشه فکنم میگم مال مشاعی.اونوقت 50میلیونِ طلبکار و دادگاه چطوری از سه دونگ میگیره چجوری سه دونگِ خونه مگه میفروشن؟

این فرایند صدور اجراییه ممکنه یکسال طول بکشه؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
مثلا اگه بدهکاریمون 50میلیون تومن باشه و بدهکار یه خونه رو فقط سه دونگش به اسمش باشه فکنم میگم مال م ...

بله بیشتر از یکسال چنانچه نفر دوم مال مشاع میتونه مال بخره که هیچ وگرنه دادگاه برای فروش اقدام میکنه بعد فروش سهم نفر دوم داده میشه