2777
2789
عنوان

شما بین بچه هاتون فرق میزارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 48 پست
هر دوشون رو یکسان رفتار میکنم  شاید باورت نشه ولی برای پسرم چون آلبوم خاطرات نوزادی نگرفتم واس ...

وقتی که بزرگ شدن سهم پسر دختری رو چه جوری رعایت می کنی از الان حد وحود بذار اگر اسلام رو قبول داری 

تو خونه من از همه بیشتر سلیطه بازی در میارم و عزیز ترم😂

یه بار مامانم با داداشم دعواش شد منم به داداشم گفتم چقد بی ادبی(۱۲ سالشه)بعد سره همین مامانم دعوام کرد که چرا به داداشم همچین حرفی زدم😐شبشم استوری گذاشت پسرم تاج سرم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار مامانم با داداشم دعواش شد منم به داداشم گفتم چقد بی ادبی(۱۲ سالشه)بعد سره همین مامانم دعوام ک ...

😂😂😂😂😂 مامانا همینن همه رو ی اندازه دوس دارن ولی هوا بچه کوچیک بیشتر دارن

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
خب  بچه ای که جیغ میزنه یعنی نیاز به توجه و محبت داره  و باید آرومش کرد

نه خیییییلی بهش محبت میکنن این زیادی لوس شده و خوشی زده زیر دلش همممه چی واسش فراهمه وضع مالیشون عاااالیه از تبلت گرفته تا لب تاب و همه چیز ولی نمیدونم چرا اینجوری شده

وقتی که بزرگ شدن سهم پسر دختری رو چه جوری رعایت می کنی از الان حد وحود بذار اگر اسلام رو قبول داری&n ...

قرار نیست همه اجتماع طبق یه عرف پیش برن 

برای اون قضیه پدرشون تصمیم گیرنده ست ولی اگه خودم بخوام تعیین کنم اونم دوست دارم مساوی باشه. 

و قطعا از الان رو ذهن پسرمم کار میکنم که جبهه گیری نداشته باشه. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
خخخخخخ منم شاخ درآوردم استوریش دیگه چی بود😐😐😐😐😐😐

مادر بزرگ من با این سنش با مامانم بحثش میشه سریع استوری میکنه دنیام پسرام عکس داییام میزارع اینا ک هیچی😐😐😐

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
قرار نیست همه اجتماع طبق یه عرف پیش برن  برای اون قضیه پدرشون تصمیم گیرنده ست ولی اگه خودم بخو ...

خیلی خوبه فرق قایل نمی شید فقط دلم می خواست بدونم اونای که دختر وپسر دارن چطور می خوان برااینده برنامه ریزی کنن گفتم شاید شما کلن می خواین همه چی مساوی باشی امیدوارم سو برداشت نشده باشه

نه خیییییلی بهش محبت میکنن این زیادی لوس شده و خوشی زده زیر دلش همممه چی واسش فراهمه وضع مالیشون عاا ...

اره حرفتو قبول دارم بعضی مواقع جیغ زدن بچه ها به خاطر عادت هست و هیچ مشگلی ندارن باید این جور مواقع هر چی جیغ زدن بیمحلشون کنی تا عادت از سرشون بره 

😍😍😍
خیلی خوبه فرق قایل نمی شید فقط دلم می خواست بدونم اونای که دختر وپسر دارن چطور می خوان برااینده برنا ...

نه برداشت بد نکردم عزیزم میدونی من موظف هستم که به یک اندازه به جفتشون بها بدم و قلبا عقیدم اینه. 

حداقل میدونم با این کار رو همدیگه حساس نمیشن فک کنن مادرمون به اون یکی بیشتر بها میده

ودر مورد اموال قانون رو قبول دارم اما دوست دارم  بچه هام در این مورد هم یکسان باشن دعا کن بتونم این جوری تربیتشون کنم. 

ولی بیشتر ازون واقعا دوست دارم تا وقتی زنده هستیم مشخص کنم براشون

و اگر نشد دیگه کاری از دستم بر نمیاد طبق قانون پیش میرن. 

نور خواهی مستعد نور شو....