2777
2789
عنوان

شما بین بچه هاتون فرق میزارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 48 پست

نه فرق نمیذارم

سعی میکنم علت مشکل اون یکی رو متوجه بشم

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

بچه ها خودشون باعث میشن مثلا پسر من خیلی اذیت میکنه ولی دخترم بهتره من کلا رفتارم با پسرم خشن و عصبی ...

خب من جاریم یه پسر مهربون و با ادب داره خیییلی با ادبه رفتارش ولی دخترش فقط جیغ میزنه و لوسه ولی بیچاره سره پسرش داد میزنه😕دخترشو سعی میکنه آروم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بابام میگه چرا مادرم بین منو داداشم فرق میزاره و طرفدار اونه؟(بابام بداخلاقه ولی عموم همیشه هواشو ...

گلم خودت فرزند ی خانواده ای خب 

ی سری مواقع فکر میکنی مامان بابات یکی رو بیشتر دوست داره 

در حالی ک اگ تو مریض باشی و اون یکی خواهر یا  برادرت مریض باشه شما رو میبره ی بیمارستان و ی دارو ب شما میده 

خدایی نکرده 

بین کیا فرق هست؟؟بابات و داداشش یا شما و داداشت

بابام و داداشش

عموی من خیلی زبون بازه و خنده رو 

ولی بابام اخلاقش تنده و اصلا به مامانش سر نمیزنه ولی همش میگه چرا مامانم اونو بیشتر دوس داره

تو خونه من از همه بیشتر سلیطه بازی در میارم و عزیز ترم😂

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

من مجردم ولی مامانم خیلیییی بینمون فرق میزاره

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

ببین بچه ها کامل با هم متفاوتن هر کس یه استعداد و ویژگی و یه خوبی و بدی داره

به نظرم اگه هر بچه رو همون طور که هست بپذیریم و مقایسه نکنیم یکسان برخورد می‌کنیم. 

نور خواهی مستعد نور شو....