2777
2789
عنوان

شما بین بچه هاتون فرق میزارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 48 پست

نه فرق نمیذارم

سعی میکنم علت مشکل اون یکی رو متوجه بشم

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

بچه ها خودشون باعث میشن مثلا پسر من خیلی اذیت میکنه ولی دخترم بهتره من کلا رفتارم با پسرم خشن و عصبی ...

خب من جاریم یه پسر مهربون و با ادب داره خیییلی با ادبه رفتارش ولی دخترش فقط جیغ میزنه و لوسه ولی بیچاره سره پسرش داد میزنه😕دخترشو سعی میکنه آروم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بابام میگه چرا مادرم بین منو داداشم فرق میزاره و طرفدار اونه؟(بابام بداخلاقه ولی عموم همیشه هواشو ...

گلم خودت فرزند ی خانواده ای خب 

ی سری مواقع فکر میکنی مامان بابات یکی رو بیشتر دوست داره 

در حالی ک اگ تو مریض باشی و اون یکی خواهر یا  برادرت مریض باشه شما رو میبره ی بیمارستان و ی دارو ب شما میده 

خدایی نکرده 

بین کیا فرق هست؟؟بابات و داداشش یا شما و داداشت

بابام و داداشش

عموی من خیلی زبون بازه و خنده رو 

ولی بابام اخلاقش تنده و اصلا به مامانش سر نمیزنه ولی همش میگه چرا مامانم اونو بیشتر دوس داره

تو خونه من از همه بیشتر سلیطه بازی در میارم و عزیز ترم😂

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

من مجردم ولی مامانم خیلیییی بینمون فرق میزاره

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

ببین بچه ها کامل با هم متفاوتن هر کس یه استعداد و ویژگی و یه خوبی و بدی داره

به نظرم اگه هر بچه رو همون طور که هست بپذیریم و مقایسه نکنیم یکسان برخورد می‌کنیم. 

نور خواهی مستعد نور شو....