آدم کم صبری نبودم ولی الان خستم ناشکری نمیکنم خدا رو هزار بار بابت داشتن بچه ام شکر میکنم ولی دست تنها بزرگ کردن یه بچه کوچیک واقعا سخته خسته ام شوهرمم خسته است غذا دیر میارم خونه مرتب نیست شوهرمم غرغر میکنه با اینکه فقط نهار و شام میاد خونه بقیه اش سرکاره ولی همون تایمی که هستم همه اشم دعوا میکنیم بچه امم صبح تا شب گریه میکنه به خدا خدا رو شکرمیکنم جونم به ج نش بسته است ولی سه ماهشهخیلی گریه میکنه دیگه نه روحی نه جسمی نمیکشم 😔 سعنی چند ماهگی خوب میشه دکترم بردمش ولی فایده نداشته
خواهر من تا ۴ماه همش گریه میکرد..ساعت ۱۱ شب ک میشد تا بیرون نمیدفتیم ساکت نمیشد بعد ۴ ماه خداروشکر خوب شد... یک قاشق چای خوری سنکجبین بهش بده خیلی خوبه ما میدادیم اروم میشد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم باید خودتو جمع و جور کنی ی خانم میتونه همه چی رو روبه راه کنه افسردگی بعد زایمان گرفتی پاشو خونت تمیز کن ب خودت برس ی غذای خوب درست کن برا شوهرت و خودت بچت رو باهاش بازی کن گلم پاشو روحیه خودت و بچت و شوهرت رو بساز تو میتونی گلم نذار بچت و شوهرت ازت دل سرد بشن پاشو
اوضاع خونتون چطوره چون تنش و اضطراب رو خلق و خو بچه تاثیر داره اول خودت و اروم کن ب مامانت بگو بیاد ی ساعت بچه رو ببره پیش خودش تو یکم ب خودت استراحت بده