2777
2789
عنوان

چند ماه دیگه باید صبر کنم‌؟؟؟؟؟

156 بازدید | 19 پست

آدم کم صبری نبودم ولی الان خستم ناشکری نمیکنم خدا رو هزار بار بابت داشتن بچه ام شکر میکنم ولی دست تنها بزرگ کردن یه بچه کوچیک واقعا سخته خسته ام شوهرمم خسته است غذا دیر میارم خونه مرتب نیست شوهرمم غرغر میکنه با اینکه فقط نهار و شام میاد خونه بقیه اش سرکاره ولی همون تایمی که هستم همه اشم دعوا میکنیم بچه امم صبح تا شب گریه میکنه به خدا خدا رو شکرمیکنم جونم به ج نش بسته است ولی سه ماهشهخیلی گریه میکنه دیگه نه روحی نه جسمی نمیکشم 😔 سعنی چند ماهگی خوب میشه دکترم بردمش ولی فایده نداشته 

همین دیشب جیغ میکشید نه لای پتو نه گهواره نه بغل اصلا واینمیستاد شیرم نمیخورد مجبور شدم استامینوفن بهش دادم تا آخر بعد کلی جیغ خسته شد خوابید 😔😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رفلاکس نداره؟؟؟ 

ببرش دکتر قطره میده برا کولیک بهتر میشه 

خودت غذاهای نفاخ نخور بدنش رو با روغن بچه ماساژ بده دور نافش رو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده

صدای سشوار رو ضبط کن و براش بذار آروم میشه

نور خواهی مستعد نور شو.... 

عزیزم باید خودتو جمع و جور کنی ی خانم میتونه همه چی رو روبه راه کنه افسردگی بعد زایمان گرفتی پاشو خونت تمیز کن ب خودت برس ی غذای خوب درست کن برا شوهرت و خودت بچت رو باهاش بازی کن گلم پاشو روحیه خودت و بچت و شوهرت رو بساز تو میتونی گلم نذار بچت و شوهرت ازت دل سرد بشن پاشو 

لایق هستم ی صلوات مهمونم کنین و برام دعا کنید ❣️🙂🥺ممنون😍🌷

ترنجبین هم خوبه بچه رو آروم میکنه و دفعش رو راحت. 

خیس کن بهش بده. 

استامینوفن نده اگه خیلی اذیتت کرد یکم نبات داغ درست کن بهش بده. 

ماکارونی خیار کاهو فعلا نخور. 

عزیزم رفلاکس نداره؟؟؟  ببرش دکتر قطره میده برا کولیک بهتر میشه  خودت غذاهای نفاخ نخور بد ...

دکتر بردم دارو داده ولی فایده نداشته بازم گریه میکنه تا حالا چند بار دکتر هاز مختلف بردم خودمم خیلی رعایت میکردم ولی فایده نداشت اصلا خیلی بدخوابه 😭

عزیزم باید خودتو جمع و جور کنی ی خانم میتونه همه چی رو روبه راه کنه افسردگی بعد زایمان گرفتی پاشو خو ...

میخوام ولی لچه ام از صبح تا شب گریه میکنه فقط مَعول ساکت کردن اونم اصلا یه دقیقه واینمیسته 

دکتر بردم دارو داده ولی فایده نداشته بازم گریه میکنه تا حالا چند بار دکتر هاز مختلف بردم خودمم خیلی ...

استرس خودت رو شیرت تاثیر میذاره 

درکت میکنم منم پسرم گاهی کولیک می‌کرد و فقط جیغ میزد 

تا 4 ماه این طورن کم کم خوب میشه 

محیط رو آروم کن تاثیر داره

اخی عزیزم درکت می کنم ولی بچه ب این سن دیگه کم کم شرایط نگهداریش اسون تر می شه نگران نباش

همه میگفتن ۴۰ روزه خوب میشه خوب نشد بعد گفتن دو ماهگی خوب میشه ولی الان سه ماهشه کی خوب میشه 😭

میخوام ولی لچه ام از صبح تا شب گریه میکنه فقط مَعول ساکت کردن اونم اصلا یه دقیقه واینمیسته 

عزیزم ابجی نداری؟ بیاد بچتو بگیره 1 ساعت یا خودت بچتو بگیری کارات رو بکنه اگ ن دختر خاله ای کسی خواهر شوهر یکی نیس دست تنها نمیتونی عزیزم

لایق هستم ی صلوات مهمونم کنین و برام دعا کنید ❣️🙂🥺ممنون😍🌷